Futbal

Káder Tatrana sa pred novým ročníkom mení: Aké pohyby v radoch Prešovčanov nastali?

Nová sezóna klope na dvere a futbalisti Tatrana Prešov sa na ňu chystajú aj zmenami v kádri. Kto v radoch zelenobielych skončil a kto by mal prísť?

Ilustračný obrázok k článku Káder Tatrana sa pred novým ročníkom mení: Aké pohyby v radoch Prešovčanov nastali?
Zdroj: TASR

Do zostavy Šarišanov mohli pribudnúť hráči ako Roland Čermák, Adrián Leško či Obradovič. Všetci potrebovali zanechať dojem na tréningoch a zápasoch. Títo hráči však napokon pod Tatrami pôsobiť nebudú. Naopak, Tomáš Sedlák a Ukrajinec Miljutin by prísť mohli. Ostáva Peter Katona, ktorý sa dohodol na predĺžení zmluvy a aj brankár Talian. Pozitívne sa ukázali ešte aj hráči z juniorky.

„Všetko je to potom už len otázka administratívy, dohodnutia sa s hráčmi a následnej réžie angažovania hráča do tímu. Samozrejme budeme čakať aj na avizovaných afrických hráčov z Nigérie a Kamerunu. Zároveň sledujeme aj trh hráčov, ktokoľvek zaujímavý bude dostupný, toho budeme sledovať a snažiť sa poskladať ten tím tak, aby sme boli oveľa silnejší ako v minulej sezóne,“ povedal pre 1fctatran.sk tréner Miroslav Jantek.

A kto z kádra odišiel? Tím nepresvedčil Jakub Rolinc a odišli aj väčšie opory Lukáš Kubus a Dávid Leško. Posledne menovaný odchádza do Podbrezovej.

„Rozlúčili sme sa v dobrom, prajem mu len to najlepšie. Teším sa, že ostáva v najvyššej súťaži a neuprednostnil ponuky z nižších líg. Všetci naši zmluvne viazaní hráči sa pravidelne dostavujú a v pohode sa pripravujú. Akurát Dávid Keresteš podstúpil operáciu prakticky ihneď po skončení minulého ročníka, ale nešlo o nič dlhodobé,“ dodal na záver lodivod Tatrana.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM