Futbal

Juniorka Tatrana sa so súperom nemaznala: Po sérii remíz tentoraz nadelila 9 gólov

To bol zápas, aký sa len tak neopakuje. Juniorka futbalového Tatrana Prešov porazila súpera v 7. kole III. ligy Východ rekordným spôsobom 9:0.

Ilustračný obrázok k článku Juniorka Tatrana sa so súperom nemaznala: Po sérii remíz tentoraz nadelila 9 gólov
Zdroj: TASR

Prešovská Juniorka si s ďalším súperom zmerala sily opäť na domácej pôde. Doposiaľ tu získala vždy len remízy v pomere 1:1. No proti Veľkým Revištiam sa futbalisti poriadne rozstrieľali a hosťom nedali šancu. Vyhrali vysoko 9:0. Pozoruhodný výkon zaznamenal kapitán Dupkala, ktorý vsietil hattrick a pridal ešte aj dve nahrávky na góly. Gólu sa dočkal dokonca aj mladík, iba sedemnásťročný Adam Mihalík. Na ihrisku bol pritom len tri minúty od vystriedania.

Tréner Pavol Mlynár uviedol, že zápas bol kvalitný a jeho tímu vyšiel vstup do stretnutia. „Dali sme veľmi rýchly gól, vďaka Dupkalovi, ktorý podal nadštandardný výkon. Každý z hráčov však podal kvalitný výkon, myslím si, že diváci si prišli na svoje v podobe deviatich gólov, niektoré boli fakt veľmi pekné. Chlapcom ďakujem za výkon, a verím, že ak takto budú pracovať aj ďalej, tak to ovocie ako odmena vždy príde,“ povedal pre 1fctatran.sk.

1. FC Tatran Prešov – TJ Veľké Revištia 9:0 (4:0)

  • Góly: 4´. 51´ a 79´ Dupkala, 28´ Keresteš, 34´ Wiezik, 41´ Hovančík, 55´ Miliutin, 59´ Mihalík, 89´ Lénárt
  • Rozhodoval: Lipták
  • bez kariet

Zostavy

  • Tatran: Bomba – Haladej, Grejták, Hovančík (59. Juraško), Krajňák – Miliutin (56. Mihalík), Keresteš, Lénárt, Dupkala „K“ – Wiezik (56. Dzuričko), Trebuňák
  • V. Revištia: Fitera – Janočko (46. Dargaj), Devečka, Gros (46. Pačuta), Shukal (46. Hric), Sopata, Kostovčík, Hutaj, Syrhi (46. Shpak), Paulovčák, Solomakha (46. Sidor)

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM