Futbal

Juniori Tatrana si s koncovkou netykajú: V piatich dueloch vsietili len dva góly

Pohľad na tabuľku nie je príjemný, mladým futbalistom Tatrana Prešov sa nedarí podľa predstáv. Napríklad v piatich dueloch za sebou strelili len dva góly.

Ilustračný obrázok k článku Juniori Tatrana si s koncovkou netykajú: V piatich dueloch vsietili len dva góly
Foto: Rastislav Búgel

Aj preto sa nachádzajú v ligovom pelotóne III.ligy Východ až na predposlednej priečke. Horšie sú na tom už len Pušovce. Mladíci nedávno cestovali na pôdu Bardejovskej Novej Vsi, ktorá z vyššie spomínaného dôvodu bola favoritom. Nevyužité šance však stáli Prešovčanov viac, ako jeden bod.

ŠK Mil. 2000 Bardejovská N. Ves – 1.FC Tatran Prešov-juniori 1:0 (0:0)

  • Gól: 57´Kiseľ
  • ŽK: Haniš, Šott – Boloca, Juraško, Haščák
  • Zostava: Bomba – Pavlych (46. Juraško), Haščák, Štefančík „K“, Krajňák (15. Straka) – D. Adam, Boloca, Timko – Kraľovič, Lukáč, Mikluš

Tréner Radoslav Kubánka: „Keby bolo po 20-ich minútach 0:2, domáci by nemohli povedať jedno slovo. No futbal sa na keby nehrá. V prvom polčase sme hrali oveľa lepšie ako v druhom polčase. Kedže sa domáci nedostali do príležitostí, tak sme im na šance a góly nahrávali my. Ďalší zbabraný zápas na súperovom ihrisku, ktorý mal skončiť úplne ináč ako hovorí výsledok. Niektorí hráči ma opakovane sklamali svojím prístupom a výkonom v zápase," povedal lodivod juniorov pre klubovú stránku.

Následne sa prešovskí juniori postavili na svojom štadióne do cesty hráčom TJ Veľké Revištia. V jesennej časti na ihrisku súpera im podľahli tesne 1:2, tentokrát už chceli tri body. Ani jeden tím sa však nedokázal presadiť.

1. FC Tatran Prešov-juniori – TJ Veľké Revištia 0:0

  • ŽK: Podhorin, Syrhi (TJ)
  • Rozhodoval: Tabaka
  • Zostava: Slančík – L. Šimko, Grejták, Štefančík, Župa – Zošš (65. Adam), Vojtaško, Boloca – Mikluš (55. Straka), Pavúk, Haladej (76. Kočiško)

Tréner Radoslav Kubánka: „V stretnutí môžem byť spokojný s výkonom chlapcov, no bohužiaľ futbal sa hrá na góly, ktoré sme opäť nestrelili. V prvom polčase sa hral vyrovnaný zápas a obe družstvá zahodili jednu veľkú príležitosť. V druhom polčase sme boli aktívnejší a lepší ako súper, no šance Pavúka ostali nevyužité," uviedol pre 1fctatran.sk.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM