Ľubomír Hudačko Iné športy

Jedna výhra za druhou: Volejbalisti Prešova sa šplhajú na špic tabuľky, odniesla si to Nitra!

Prešovskí volejbalisti pokračujú v skvelých výkonoch aj naďalej a nebyť prehry s favoritom z Myjavy pred 2 týždňami, boli by stopercentní. Po výhre v Nitre sú na 3. mieste tabuľky, ktorú vedú práve kopaničiari.

Ilustračný obrázok k článku Jedna výhra za druhou: Volejbalisti Prešova sa šplhajú na špic tabuľky, odniesla si to Nitra!
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovčania sa vonku pobili o tabuľkové postavenie s Nitrou ktorá bola doposiaľ bez prehry.

Daniel Oravec, tréner Nitry: “Nastúpili sme proti súsperovi z iného rangu. Aj keď sme sa na neho pripravovali, naši chlapci sú oproti nim ešte limitovaní svojimi schopnosťami a stabilitou hry. Prešov hral dnes vynikajúco, mal výborný servis. My sme si tým pádom nevedeli prihrávať, súper viedol vo všetkých herných činnostiach. Z družstva môžem vyzdvihnúť výkon Galandáka. Paľo dostal šancu v základe a chopil sa toho. Dnes mali zlý deň hlavne smečiari.”

Ľuboslav Šalata, tréner Prešova: “Dobre sme sa dnes na súpera pripravili, vedeli sme, že Nitra v domácom prostredí dobré tlačí servisom. Ten sme však zvládli a od toho sa potom odvíjal aj náš útok a obrana.”

VK Ekonóm SPU Nitra 0:3 VK Mirad PU Prešov

( 18:25, 17:25, 16:25 )

VK Ekonóm SPU Nitra – VK Mirad PU Prešov 0:3 (-18, –17, –16) 79 min, rozhodovali: Sarka a Smolko, 200 divákov. Nitra: Porubský 1, Kempa 4, Galandák 12, Marciš 2, Hoďák 3, Ludha 6, libero Turis (Mészároš 1, Mikušovič 1, Hláčik 3, Sťahuliak 0, Petrík 0). Tréner: D. Oravec. Prešov: S. Lampart 0, Rajduga 11, Faron 9, Hudák 5, Macko 16, Digaňa 7, libero T. Lampart. Tréner: Ľ. Šalata.

Zdroj: Filip Hudec, SVF

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM