Ľubomír Hudačko Rôzne

Jeden klik a máte to v jednom balíku: Najčítanejšie správy týždňa z Prešova a okolia

Aj tento týždeň sme informovali o viacerých zaujímavých veciach, ktoré sa týkajú Prešova či jeho okolia. V jednom balíku vám prinášame správy, ktoré vyvolali najväčšiu pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku Jeden klik a máte to v jednom balíku: Najčítanejšie správy týždňa z Prešova a okolia
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Hlášky v šarištine

Či už sa zberáme na dovolenku, alebo sme už priamo v dejisku pokoja a oddychu, vždy sa nájde dôvod použiť východniarsky slovník. A potom vznikajú pamätné bonmoty nášho nárečia. Neraz použijeme aj tieto výrazy. Poznáte ich aj vy?

Augustové podujatia

Je za nami už polovica prázdnin. No aj v auguste si môžete oddýchnuť na rôznych podujatiach v Prešove a okolí. Ktoré sme zaradili do rebríčka top 10?

Film na Sekčove

Prešovský režisér Michal Kunes Kováč chystá festivalový film, ktorý sa bude nakrúcať aj na tunajšom sídlisku Sekčov. Za sebou má aj nejeden hudobný videoklip, naposledy tvoril pre legendárnu kapelu Kabát. Ďalšie podrobnosti, ale aj zaujímavosti zo svojej praxe prezradil v rozhovore.

Letný hit

Keď producent a DJ Mike alias Mafia Corner pustil do sveta klip Vypic a žic, spôsobil nemalý rozruch na celej slovenskej hudobnej scéne. Počty zhliadnutí lámali rekordy. „Teraz prichádza s novinkou, ktorá sa nakrúcala na Domaši.“::http://presov.dnes24.sk/…video-246145

Talent žiačky

Talentovaná žiačka Simona Vargová, ktorá študuje na Strednej umeleckej škole v Prešove sa okrem hudby venuje aj výtvarnému umeniu či šperkárstvu. V rozhovore pre náš web prezradila viac o svojich začiatkoch, štúdiu či životnom cieli.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM