Milan Jusko Krimi

Jazda Poliakov v Prešove: Po zrážke zbili zranenú posádku

Križovatka na sídlisku Sekčov - Šváby sa pre vodičov z Poľska stáva nočnou morou. Za posledné dni sa na nej stali už tri vážne nehody, ktorých aktérmi boli Poliaci.

Prešovskí hasiči včera zasahovali pri dopravnej nehode v miestnej časti Solivar, kde došlo ku kolízii dvoch osobných motorových vozidiel.

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Miroslav Skička uviedol, že následkom nehody, ktorá sa stala v stredu približne o 23.00 h, došlo k zraneniam štyroch osôb, z toho bolo jedno dieťa. Dodal, že v aute s prešovskou ŠPZ sa v tom čase viezli dvaja ľudia a v osobnom aute z Poľskej republiky štyri osoby. Jedna osoba zostala zakliesnená v havarovanom vozidle, tú museli hasiči vyslobodzovať pomocou hydraulického náradia. Zranených následne sanitky odviezli do prešovskej nemocnice. Hasiči zabezpečili autá proti vzniku požiaru a odstránili uniknuté prevádzkové kvapaliny.

Podľa informácií TV Markíza Poliaci vraj nerešpektovali stopku a nabúrali do prechádzajúceho vozidla. Vzápätí po zrážke vystúpili zo svojho auta a zranenú posádku mali zbiť. Podľa Markízy vraj až neskôr zistili, že za haváriu môžu oni.

presov24/tasr foto: TVM

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM