Rôzne

Hrubá stavba Eperie je už dokončená: Developer prezradil aj ďalšie nové informácie!

Hrubá stavba Eperie je už dokončená. Toto vznikajúce nové obchodné centrum v Prešove je v pláne otvoriť v novembri tohto roka. Tu sú ďalšie zaujímavé informácie!

Ilustračný obrázok k článku Hrubá stavba Eperie je už dokončená: Developer prezradil aj ďalšie nové informácie!
3
Galéria
Zdroj: Eperia

Developer J&T Real Estate začal realizovať výstavbu obchodného centra Eperia v júli 2016. Pár mesiacov pred oficiálnym otvorením je hrubá stavba už dokončená a práce sa presunuli do budovania interiéru objektu. Developer uviedol, že prenajímateľné plochy sú aktuálne zabraté na 85 %, rokovania s ďalšími nájomníkmi pokračujú.

Prešli do ďalšej fázy

„Aktuálne sme prešli do ďalšej fázy výstavby, ktorá je orientovaná na práce v rámci objektu. Realizujeme fasády a strešnú konštrukciu. Začali sme taktiež s realizáciou vnútorných inštalácií vrátane stabilných hasiacich zariadení, elektroinštalácie, vzduchotechniky, kúrenia, chladenia, zdravotechniky, priečok či montáže výťahov a eskalátorov. Čo sa týka prác mimo samotného objektu, pracujeme na realizácii všetkých inžinierskych sietí a taktiež sme začali s realizáciou komunikácií a spevnených plôch," vysvetľuje projektový manažér Juraj Marko.

S cieľom ukončiť výstavbu do termínu oficiálneho otvorenia, ktorý je naplánovaný na koniec novembra 2017, pracuje v teréne približne 150 pracovníkov.

Aktuálne zhruba 65 značiek

Developer informoval, že v marci bola Eperia prenajatá z 80 %, pričom medzi nájomcami už vtedy nechýbali najatraktívnejšie svetové značky v segmente „highstreetovej“ módy. Dodal, že aktuálne má obchodné centrum podpísanú zmluvu s 85 % nájomcov, čo predstavuje zhruba 65 značiek. Najväčší podiel obchodov tvoria módne značky vrátane obuvi s pomerom takmer 60 %, nasledujú služby so 7,9 % a potraviny sú zastúpené so 7,6 %. Športové potreby, drogéria, lekáreň a gastro prevádzky tvoria takmer rovným dielom zhruba 12 % z celkového počtu prevádzok.

„Rokovania aktívne prebiehajú i na zvyšnú časť, pričom si prevádzky vyberáme tak, aby doplnili už tak pestrý nájomný mix. Určite prídu ešte prekvapenia v podobe nových a zaujímavých značiek,“ povedal Peter Píš, leasingový a marketingový manažér projektu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

FOTO: Výstavba Eperie v Prešove napreduje, developer prezradil nové informácie!
3
Galéria
Zdroj: Eperia
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM