Ľubomír Hudačko Krimi

Hrozný objav pri rodinnom dome: V záhrade našli zakopané telíčko mŕtveho dieťaťa!

V jednej zo záhrad pri rodinnom dome objavili hrozný nález. Zakopané tam bolo telíčko mŕtveho dieťata, ktoré bolo v istom štádiu rozkladu. Potvrdil to prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik s tým, že ide o novorodeniatko ženského pohlavia.

Ilustračný obrázok k článku Hrozný objav pri rodinnom dome: V záhrade našli zakopané telíčko mŕtveho dieťaťa!
Zdroj: TASR

V obci Soľ v okrese Vranov nad Topľou objavili v piatok v záhrade jedného z rodinných domov zakopané telo novorodenca. Potvrdil to prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik s tým, že ide o novorodeniatko ženského pohlavia, telo bolo v istom štádiu rozkladu.

„Dostali sme informáciu, že niečo také by malo byť ešte vo štvrtok 30.7. večer. Toto oznámenie sme preverovali a dnes dopoludnia sa to potvrdilo. Či sa dieťa narodilo mŕtve, alebo živé, aké bolo staré, prípadne odkedy je mŕtve, toto zatiaľ nevieme. Ale k úmrtiu došlo pravdepodobne už skôr v tomto roku, niekedy v jarných mesiacoch,“ uviedol hovorca.

Bližšie informácie budú známe až po pitve, ktorá pravdepodobne nebude dnes. Podozrivá je podľa polície miestna žena (32), ktorá v dome, kde sa detské telo našlo, býva. „Vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie za vraždu novorodeného dieťaťa matkou. To je v tejto chvíli všetko, čo k tomu vieme povedať,“ uzavrel Džobanik.

Čítajte tiež:

Nehoda pádu vrtuľníka pri Prešove: FOTO z miesta nešťastia!

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM