Ľubomír Hudačko Krimi

Hrozivá bitka pri Prešove: Údery palicou, v akcii aj drevená doska!

V obci pri Prešove došlo k bitke. Na mrazivý atak zrejme len tak ľahko nezabudnú dvaja mladíci.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivá bitka pri Prešove: Údery palicou, v akcii aj drevená doska!
Zdroj: Policajný zbor SR

V piatok v čase okolo 23.00 hod. prechádzali okolo mostu vo Varhaňovciach dvaja miestni mladíci (21) a (20). To však ešte netušili, čo ich už o chvíľku čaká.

„Tam na nich najprv slovne vulgarizmami a vyhrážaním bitkou zaútočili obvinení, pričom nakoniec jeden z nich udrel raz päsťou do líca najprv jedného poškodeného a potom aj druhého. Obvinení následne odišli,“ povedal hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Mladíci pokračovali ďalej v chôdzi domov, no po chvíli ich však podľa policajného hovorcu obvinení znovu dobehli a jeden z nich udrel drevenou doskou staršieho z poškodených do hlavy a druhý obvinený udrel palicou druhého poškodeného tiež do hlavy.

„Útočník s palicou následne oboch mladíkov udrel po rukách, ktorými si kryli hlavu. Obaja napadnutí utrpeli zranenia hlavy a ruky s predpokladanou dobou PN do 7 dní. Krátko po incidente policajti všetkých troch mužov zadržali a predviedli na policajné oddelenie a následne aj obvinili,“ dodal hovorca.

Troch mužov (23), (23) a (24) z obce Varhaňovce, v okrese Prešov obvinili policajti Obvodného oddelenia PZ Drienov z prečinu výtržníctva.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM