Ľubomír Hudačko Hokej

Hokejistom Prešov Penguins sa darí: Zdolali veľkých rivalov a sú na 1. mieste!

To tu už dávno nebolo. Hokejisti Prešova sa v I. lige vyšvihli v tabuľke na 1. miesto po tom, čo zdolali v krátkom čase hneď dvoch veľkých rivalov.

Ilustračný obrázok k článku Hokejistom Prešov Penguins sa darí: Zdolali veľkých rivalov a sú na 1. mieste!
Zdroj: HK Skalica

Prešovským hokejistom ide karta. Majú na svojom konte ďalšiu výhru, tentoraz porazili nevyspytateľnú Skalicu. Predtým si poradili aj v šlágri kola s prvou Detvou a tak aj vďaka tomu poskočili na skvelé 1. miesto Budiš 1. Hokejovej ligy.

V uplynulom týždni Prešovčania nedali šancu tímom z najlepšej štvorky, keď vyhrali v Michalovciach, takisto aj proti Detve a proti Penguins neuspela ani silná Skalica. Zápas tučniaci síce nezačali najlepšie, dokázali ale ešte v prvej tretine vyrovnať a neskôr si vypracovať pohodlné vedenie 5:1. Domáci sa síce dotiahli na nás na rozdiel gólu, no Šarišania už nedopustili stratu bodov a šiestym gólom si poistili výhru. Duel na domácom ľade sa najbližšie chystá v stredu, keď súperom lídra ligy bude Považská Bystrica. V tomto zápase budú tučniaci favoritom.

HK Skalica – HC Prešov Penguins 4:6 (1:1, 2:4, 1:1)

Góly: 8. Hluch (Škápik, Vaškovič), 30. Halabrín (Smetana, Dvonč), 31. Kučera (Škápik, Hluch), 50. Kučera (Hluch, Knyazev) – 16. Jokeľ (Šimčák, Valečko), 23. Chalupa (Ferenc, Prokop), 23. Šimčák (Abdul, Jokeľ), 26. Abdul (Jokeľm Šimčák), 29. Šaršok (Chalupa, Hopkovič), 60. Jokeľ (Abdul).

Skalica: P. Romančík – P. Horváth, Škápik, Kukliš, K. Grman, Pavešič, Drahorád, Hílek, Vanek – Janáč, M. Romančík, Vaškovič – Knyazev, Kučera, Hluch – Š. Petráš, A. Kotzman – Dvonč, Halabrím. Smetana.

Prešov: Gavalier – Novický, Hopkovič, Valečko, Madový, Šaršok, Cvengroš, Macko – Chalupa, Prokop, Kokavec – Abdul, Šimčák, Jokeľ – Bylina, Pulščák, Mikolášek – Duplinský, Kivader, Ferenc – P. Horváth.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM