Ľubomír Hudačko Hokej

Hokejisti v príprave vyhrali aj druhý zápas: Premiérový gól zaznamenala legendárna posila! FOTO

Zatiaľ im to ide. Hokejisti Prešova zvládli aj druhý prípravný zápas pred začiatkom novej sezóny a fanúšikov potešili výhrou. Tentoraz si to odniesli ambiciózne Michalovce, proti ktorým nastúpila už aj legendárna posila. Dokonca sa zaskvela aj presnou trefou do čierneho!

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti v príprave vyhrali aj druhý zápas: Premiérový gól zaznamenala legendárna posila! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Súboj tradičných rivalov medzi Prešovom a Michalovcami lepšie odštartovali domáci, keď po dvoch minútach otvoril skóre Kohutiar.

Ten istý hráč o tri minúty šikovne tečoval Halásov príklep od modrej čiary – 2:0. Po týchto góloch nasledoval festival zahodených domácich šancí. Hostia zo Zemplína ešte v prvej tretine znížili stav na 2:1 zásluhou Huňadyho, ktorý krásnou strelou do vinkla nedal Martonovi šancu. Druhá časť bola opäť v znamení premárnených tutoviek a keby sme všetky premenili, skóre po dvoch častiach mohlo byť dvojciferné.

Tretí gól našich zaznamenala nová posila, legendárny Richard Šechný. V poslednej tretine sa presadili Fajčák s Dancsákom a bolo 5:1. Michalovce dokázali už len kozmeticky upraviť výsledok, keď sa do čierneho trafil Gavura. Prešovčani tak zvíťazili aj v druhom prípravnom zápase, vo fotogalérii si môžete pozrieť, ako to počas duelu vyzeralo.

HC Prešov Penguins – HK Dukla Michalovce 5:2 (2:1, 1:0, 2:1)

  • Góly: Kohutiar 2, Šechný, Fajčák, Dancsák – Huňady, Gavura.
  • Návšteva: 300 divákov.

Čítajte tiež:

Aspoň čiastočne im vrátili vyradenie z play off: Prešovskí hokejisti prvý prípravák vyhrali FOTO

Prešovských hokejistov by mohol posilniť známy rodák: Ponuku zvažuje legendárny hráč!

foto: Vlado Salzer

Prešovčania úspešní aj v druhom prípravaku: Gól dal aj Richard Šechný!
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM