Hokej

Hokejisti Prešova sa dostali do All-stars: Jeden bojuje aj o striebornú prilbu

Dostalo sa im pocty. Dvaja hokejisti Prešova si vyslúžili nomináciu do All-stars tímu a jeden z nich bojuje aj o striebornú prilbu. Komu sa to podarilo?

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Prešova sa dostali do All-stars: Jeden bojuje aj o striebornú prilbu
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovskí hokejisti v októbrových zápasoch mimoriadne potešili svojich fanúšikov a v sérii úspešných zápasov poskočili už na druhé miesto. Prehrali len v Detve a porazili Topoľčany či Spišskú Novú Ves. Aj preto sa podľa portálu prvaliga.sk dvaja hráči dostali do All stars tímu. Michal Kokavec dokonca súťaží aj o titul striebornej prilby. Tu sú ich profily.

Martin Krčula

Obranca Prešova ovládol v októbri štatistiku +/- obrancov s +10 bodmi. V októbri sa dostal do mínusu len v Detve. Člen prvej prešovskej obrany získal aj štyri kanadské body a s Ladislavom Hopkovičom vytvoril jednu z najlepším defenzívnych dvojíc súťaže. Okrem dobrej práce v zadných radoch vynikal tiež tvrdou ranou od modrej, z ktorej zvyčajne rezultovali šance „Tučniakov“ pred súperovou bránkou.

Michal Kokavec

Robustný prešovský tiež útočník pomohol Šarišanom dostať sa v októbri už na druhé miesto tabuľky. Tridsaťtriročný krídelník bol na ľade lídrom, ukázal výborný prehľad v hre, z čoho rezultovali aj jeho kanadské body. V siedmich zápasoch vsietil päť gólov, pridal sedem asistencií a s dvanástimi bodmi sa dostal na čelo októbrovej produktivity spoločne s dvoma útočníkmi Považskej Bystrice. Kokavec bol hviezdou najmä v derby s Michalovcami, keď asistoval na vyrovnávajúci gól a neskôr v predĺžení sám rozhodol duel, ktorý sledovala zatiaľ najvyššia návšteva sezóny. Jemu môžete udeliť hlas aj v súťaži o striebornú prilbu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM