Ľubomír Hudačko Hokej

Hokejisti Prešova opäť dominovali: Posledný prípravák im vyšiel parádne, hrdinom strelec až so štyrmi gólmi

Stopercentná generálka pred novou sezónou. Tak by sa dal charakterizovať posledný prípravák pred začiatkom ročníka, Prešov totiž vyhral v Michalovciach. Rivala z východu poriadne zamestnal najmä hrdina z prešovských farieb až so štyrmi gólmi. Aký bol priebeh atraktívneho duelu?

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Prešova opäť dominovali: Posledný prípravák im vyšiel parádne, hrdinom strelec až so štyrmi gólmi
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovčania po týždni zasiahli do zápasového diania a vycestovali do Michaloviec, kde absolvovali generálku pred novým súťažným ročníkom.

Úvod bol vyrovnaný z oboch strán, ale ako prví išli do vedenia naši hráči, keď exMichalovčan Fajčák prekonal domáceho brankára. O dve minúty ale bolo vyrovnané, pretože dvojnásobnú presilovku Zemplínčanov využil skúsený ruský zadák Voronov. Do druhej časti sme opäť lepšie naskočili a ubehli tri minúty, keď Halás nám prinávratil vedenie. Michalovčania doplácali na nervozitu i mnohé vylúčenia, ktoré ich pomaly dostávali do kolien.

V 35. minúte pridal náš tretí gól junior Duplinský, ktorý tesne pred týmto presným zásahom naskočil do hry z trestnej lavice. Posledná dvadsaťminútovka bola jasne v našej réžii, strelecký koncert predviedol Ľuboš Fajčák a domácim hráčom, trénerom i divákom dal pocítiť, koho to pustili z klubu preč. Urastený útočník skóroval v rozpätí ôsmich minút a zaznamenal 4 góly! Hostitelia ešte skorigovali prehru zásluhou Lušnikova a Čížeka, a tak sme sa tešili z jasnej výhry vonku 6:3.

HK Dukla Michalovce – HC Prešov Penguins 3:6 (1:1, 0:2, 2:3)

  • Góly: 14. Voronov, 56. Lušnikov, 57. Čížek – 12.,49.,55.,57­. Fajčák, 23. Halás, 35. Duplinský.
  • Návšteva: 300 divákov

Čítajte tiež:

Východniarske derby ako remeň medzi koňarmi a vraňarmi: Prešov zdolal odvekého rivala!

foto: ilustračné/Vlado Salzer

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM