Ľubomír Hudačko Iné športy

HBC Luky Sport je v semifinále. Trebišov vyradil celkovo 36. gólmi

Prešovskí hokejbalisti hrajúci ligu v Košiciach sa prebojovali do semifinále. Stačili im k postupu zo štvrťfinále len tri zápasy proti súperovi z Trebišova.

Ilustračný obrázok k článku HBC Luky Sport je v semifinále. Trebišov vyradil celkovo 36. gólmi
Zdroj: Dnes24.sk

Výsledky boli v každom z nich jednoznačné a preto bol postup maximálne zaslúžený: „V troch štvrťfinálových zápasoch s Adlerom Trebišov sme strelili 13, 12 a 11 gólov. Inkasovali sme 4, 3 a 2. Krásna postupka,“ uviedol s úsmevom prezident klubu Maroš Hric. Súper teda poriadne nakladačky, zo siete vyťahoval celkom 36 gólov. Po výsledkoch 13:1, 11:4 a 12:3 sa teda ďalej posunuli Prešovčania.

Cieľom titul

Expresne rýchly postup v prvej lige dáva na hráčom priestor na oddych, no i tak ešte rozpis zápasov nie je stanovený: „Sme v semifinále, čo sme aj očakávali, no týmto sa to nekončí. Pokračujeme v ceste za titulom. Ak ho chceme získať, musíme zdolať každého súpera, ktorý sa nám postaví do cesty,“ potvrdil ďalej Hric.

V semifinále čaká Prešovčanov šiesty tím po základnej časti, United Dargov Košice. To si najlepšiu štvorku vybojovalo po súbojoch s mužstvom Technics Košice. Na druhej strane pavúka sú Univerzal Košice s tímom Michaloviec.

Hokejbalisti Prešova
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM