Ľubomír Hudačko Iné športy

Hádzanársky titul budeme obhajovať s novým trénerom: Peter Hatalčík skončil pre pád z bicykla!

Posila na lavičku! Bývalý kouč slovenskej reprezentácie mužov Peter Dávid podpísal s úradujúcim majstrom Tatranom Prešov kontrakt do 30. júna 2016 s možnosťou predĺženia spolupráce o ďalší rok. Nahradil tak Petra Hatalčíka, ktorý po nešťastnom zranení musel skončiť.

Ilustračný obrázok k článku Hádzanársky titul budeme obhajovať s novým trénerom: Peter Hatalčík skončil pre pád z bicykla!
Zdroj: TASR

Peter Hatalčík doviedol Šarišanov k zisku desiateho titulu v domácej extralige.

Skúsený tréner mal v klube platný kontrakt ešte na jeden rok, no vzhľadom na nešťastný pád z bicykla sa nemôže tímu venovať v dôležitej fáze na začiatku letnej prípravy pred ďalšou náročnou sezónu. S Prešovom vyhral v uplynulom ročníku aj Slovenský pohár a na medzinárodnej scéne štartoval s tímom v kvalifikácii o postup do Ligy majstrov, v skupinovej fáze Pohára EHF ako aj nadnárodnej SEHA lige. Vo funkcii ho vystrieda Peter Dávid, ktorý do vlaňajšieho leta viedol mužskú reprezentáciu.

Ďalšie zmeny v klube sa dotkli aj hráčskeho kádra. Opustil ho Žarko Pejovič, ktorého na poste nahradil Slovinec Vasja Furlan. Vedenie klubu neponúklo nový kontrakt ani Petrovi Turmidalskému a Michalovi Urbanovi. Za odchádzajúceho Vladimíra Guzyho dostane šancu dorastenec Lukáš Urban a po angažmáne v nemeckom Gummersbachu sa racia pivot Michal Kopčo. Informáciu priniesol oficiálny profil Tatrana na facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM