Ľubomír Hudačko Šport

Gratulácia volejbalistom Prešova: Vyhrali boj o prvé miesto, v šlágri zdolali Komárno!

Prvé miesto v súčasnosti vo volejbalovej extralige mužov ovládli Prešovčania! Zdolali v šlágri Komárno a práve pred ním sa usadili na tróne. Zápas trval viac ako dve hodiny, skončil sa tesne po dramatickom priebehu. Tréner Šalata pochválil zodpovednosť kapitána!

Ilustračný obrázok k článku Gratulácia volejbalistom Prešova: Vyhrali boj o prvé miesto, v šlágri zdolali Komárno!
Zdroj: Dnes24.sk

Najväčším šlágrom 8. kola extraligy mužov bol súboj medzi Prešovom a Komárnom, v ktorom išlo o prvé miesto v tabuľke. Z víťazstva 3:2 sa napokon tešili domáci volejbalisti VK MIRAD PU a dostali sa na čelo tabuľky. Komárno prehralo prvýkrát v sezóne, jediným nezdolaným tímom tak už je len Prešov.

VK MIRAD PU Prešov – Spartak VKP Komárno 3:2 (22, –20, 21, –19, 10) 137 min, rozhodovali: Malík a Daruľa Prešov: Feňo 1, Lux 16, M. Sopko st. 21, Červeň 12, Macko 10, Drobňák 21, libero T. Lampart (Faron 0, Hudák 1, Závacký 0, Rajduga 0). Tréner: Ľ. Šalata. Komárno: Hollý 4, Horník 2, Hinduliak 12, A. Patúc 23, Kišš 10, Pělucha 6, libero Ľ. Nemec (Demčák 1, Demeter 17, M. Patúc 2, Ferencz 0). Tréner: D. Oravec.

Ľuboslav Šalata, tréner Prešova: “Zápas musel úrovňou uspokojiť aj najnáročnejších divákov, obe družstvá predviedli skvelý výkon. Duel zákonite vyústil do tajbrejku, v ktorom sme prehrávali 7:10, ale za tohto stavu vzal na seba zodpovednosť náš kapitán, ktorý opäť raz ukázal svoju extratriedu a postaral sa svojim servisom o zvrat na 15:10.”

zdroj: vkmiradpresov, foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM