Ľubomír Hudačko Správy

Google opäť fotí Prešov, mal by napraviť aj kiksy: Aha, aká snímka mu pred dvomi rokmi nevyšla!

Nie je všetko dokonalé, seknúť sa môže aj gigant vo vyhľadávani, spoločnosť Google. Aktuáne brázdi prešovské ulice, aby zaktualizoval obľúbenú službu Street view a prípadne aj napravil nevydarené kiksy spred dvoch rokov, keď tu bol prvýkrát. Napríklad aj záber, ktorý vyvoláva úsmev a možno i strach.

Ilustračný obrázok k článku Google opäť fotí Prešov, mal by napraviť aj kiksy: Aha, aká snímka mu pred dvomi rokmi nevyšla!
Zdroj: TASR

Google by sa mal mať pri aktuálnom zhotovovaní snímok prešovských ulíc na pozore, aby sa mu nepodaril podobný kiks, ako pred dvomi rokmi. Vtedy odfotil záhadnú ženu s jednou nohou a bez tela.

Je možné, aby sa žena náhodne ukryla práve pri fotení zarovno k stromu? Asi nie, evidentne by sme takúto štíhlu dámu hľadali márne. Veď posúďte sami.

Navyše, strom je naklonený v uhle, ktorá by ju nútila sa maximálne vystrieť, alebo sa podobne nakloniť dozadu. Unikátna fotografia vznikla na Švábskej ulici, keď Google vyhotoval službu Street view pri prvom brázdení prešovských ulíc. Iste by sa našiel nejeden kiks, ako tento, ktorý sa bude snažiť napraviť.

Čítajte aj, Google opäť fotí Prešov!

foto: google

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM