Šport

Futsalisti FK Prešov sa vrátili do boja o baráž: Vyhrali v Starej Ľubovni

Prešovčania chceli odčiniť domácu prehru s týmto súperom, a to sa im aj podarilo. Starú Ľubovňu zatlačili hneď od začiatku stretnutia a sú v hre o baráž.

Ilustračný obrázok k článku Futsalisti FK Prešov sa vrátili do boja o baráž: Vyhrali v Starej Ľubovni
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Skóre otvoril už v 2. minúte Beliš. Ten istý hráč o tri minúty neskôr pridal aj druhý presný zásah. Šarišania aj napriek tomu, že na zápas nastúpili len v oklieštenej zostave, podali dobrý výkon a hrali výborne aj vzadu.

Darilo sa im aj v druhom polčase. V 25. minúte pridal tretí gól Prešova Harčár. Domáci potom znížili stav na 1:3, hostia však počas celého stretnutia hrali svoju hru, vyrážali do protiútokov a vychádzalo im zakončenie. V 32. minúte svojím tretím presným zásahom v zápase zavŕšil hetrik Beliš. V záverečnej päťminútovke po ďalších góloch hostia ešte zvýšili svoj náskok a po výhre 6:1 zaknihovali druhé víťazstvo u súpera v tejto sezóne.

Stretnutie zhodnotil Lukáš Vrbovský (hráč FK Ekoprim Prešov): „Do stretnutia sme nastúpili dobre, povedali sme si čo chceme hrať, a to sme dodržali. Pôsobili sme kompaktne, čo sa nám doteraz nedarilo. Mali sme len troch hráčov na striedanie, možno, že úspech bol v tom, že nás bolo menej a zomkli sme sa. Domácich sa nám podarilo prekvapiť, dobre sme bránili, mali s nami problém. Musím pochváliť aj brankára Kapraľa, ktorý sa k nám vrátil po ôsmich mesiacoch a aj on pomohol k výhre.“

„V tabuľke sú malé bodové rozdiely. Verím, že sme sa nakopli na víťaznú vlnu a budeme na nej až do konca súťaže, keďže začiatok sezóny nám nevyšiel. Vrátili sme sa do boja o baráž, Košičanov chceme potrápiť. Každý nás už možno odpisoval, ale súperi to s nami nebudú mať ľahké,“ upozornil Lukáš Vrbovský. V piatok čaká prešovských futsalistov derby zápas. Od 20.00 sa predstavia v Košiciach, ich súperom bude aktuálny líder druhej ligy Východ Grizzly Košice.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM