Hokej

Futbalový výsledok hokejistov: Tučniaci síce bodovali, ale po predĺžení padli

Vyrovnaný duel s futbalovým výsledkom. Taký sa hral na ľade Topolčian, kde zavítal líder z Prešova. Napokon Tučniaci bodovali, ale padli v predĺžení.

Ilustračný obrázok k článku Futbalový výsledok hokejistov: Tučniaci síce bodovali, ale po predĺžení padli
Zdroj: HC Prešov Penguins

Prešovskí hokejisti nastúpili v 41. kole Budiš 1. Hokejovej ligy na ľad Topoľčian. Nešlo o jednoduchý duel, veď domáci bojujú o štvrté miesto. Aj preto sa na štadión prišla pozrieť slušná návšteva – 800 divákov.

Hral sa vyrovnaný zápas, v ktorom bol počas 60 minút stav bezgólový. Hosťujúci brankár Lukáš Gavalier podal podľa hcpresovpenguins.sk výborný výkon a mužstvo niekoľkokrát podržal. Napokon sa hralo ešte aj v extra čase, futbalový výsledok 0:0 totiž naďalej pretrvával. O všetkom podstatnom rozhodol v poslednej minúte Kalináč. Napriek tomu je Prešov stále na prvom mieste. Najbližšie bude chcieť získať ďalšie body už tento piatok, keď privíta martinské béčko.

HC Topoľčany – HC Prešov Penguins 1:0pp (0:0, 0:0, 0:0, 1:0)

  • Góly: 65. Kalináč (Pekarčík)
  • Topoľčany: Račko – Ďurčo, I. Kohút, Hrudík, Král, Nitriansky, Bystričan, Ficel, Šuba – Hegyi, Kalináč, Tábi – Priganc, Dobrý, Pekarčík – Podstavek, Laššo, Kluka – J. Hudec, P. Šťastný, Gašparovič.
  • Prešov: Gavalier – Novický, Obšut, Valečko, Madový, Šaršok, L. Hopkovič, Macko, Cvengroš – Chalupa, Prokop, Kokavec – Duplinský, Šimčák, Jokeľ – Mikolášek, Pulščák, Bylina – P. Horváth, Ferenc.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM