Futbal

Futbalistom sa vôbec nedarí, tréner Varga: Chyby, ktoré sme urobili sa nesmú stávať

Futbalisti Tatrana Prešov prehrali zápas so Senicou vysoko 0:4. Ťažko sa po ňom hovorilo trénerovi Vargovi, podľa ktorého chyby, ktoré tím urobil sa nesmú stávať.

Ilustračný obrázok k článku Futbalistom sa vôbec nedarí, tréner Varga: Chyby, ktoré sme urobili sa nesmú stávať
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Nie a nie sa nakopnúť. Nováčik Fortuna ligy Tatran Prešov je na poslednom mieste tabuľky, pričom ani vo štvrtom zápase nedal gól. Tentoraz prehral doma so Senicou vysoko 0:4 a na konte má stále len jediný bod.

Prečítajte si tiež: Futbalová sobota v Prešove: Tatran opäť nedal gól a doma dostal debakel!

Ďalej poctivo pracovať

Po zápase sa trénerovi Vargovi ťažko hľadali slová, cítiť bolo sklamanie aj frustráciu. „V prvom polčase sme mali prevahu i viacero šancí. Súper nás vytrestal prakticky za všetky naše individuálne chyby. Bol to zápas o dvoch rozdielnych polčasoch. Po druhom góle sme sa už z toho nevedeli dostať. Chyby, ktoré sme dnes urobili, sa nesmú stávať. Musíme ďalej poctivo pracovať a veriť, že to zlomíme,“ povedal bývalý obranca Tatrana či slovenskej reprezentácie. Naopak, mimoriadne spokojní museli byť hostia. Prežili nejednu nepríjemnú šancu súpera a potom ho štyrmi zásahmi až prekvapujúco hladko rozobrali. Tréner Miroslav Mentel to dueli sám priznal:

Prečítajte si tiež: Tatran Prešov v Žiline nepochodil: Dostal štvorku a stále ešte neskóroval, FOTO

Najbližšie Trnava

„Zápas sa lámal približne v 25. minúte. Dovtedy mali domáci navrch a my sme sa s nich hrou nevedeli vyrovnať. Pokiaľ by dovtedy domáci skórovali, mal by zápas asi iný priebeh. Výrazne nám však pomohol brankár Šulla. Potom sa to už valilo. Domáci otvorili hru a naši hráči to vedeli využiť. V prvých zápasoch sezóny sme sa veľmi narobili na góly. Veľmi nám však pomohol domáci zápas s Michalovcami. Ak sa podobne nakopne aj Tatran, budú jeho zápasy iné,“ dodal na margo vysokého víťazstva Senice.

Prešovčania sa v najližšom kole stretnú so Spartakom Trnava na jeho pôde. Opäť bude favoritom súper Tatrana a akýkoľvek bodový zisk by bol pre hráčov zelenobielych farieb prekvapením. Doma sa najbližšie hráči predstavia 20. augusta proti Zlatým Moravciam.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM