Ľubomír Hudačko Futbal

Futbalisti Tatrana v súboji so Šaľou: Trikrát trafili konštrukciu brány, body sa len delili

Hráči Tatrana Prešov v prvom májovom dueli s Duslom Šaľa predvádzali pekné futbalové momenty, ale ani hostia im neostali nič dlžní. Diváci sa nemohli nudiť, obaja súperi potom svietili po góle a tak si body delia. Aj kvôli trom nastreleným konštrukciám brány od koňarov.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Tatrana v súboji so Šaľou: Trikrát trafili konštrukciu brány, body sa len delili
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Tímy si šance vytvárali v prvej desatminútovke azda každú minútu.

Prvú krížnu strelu tesne vedľa mieril Dupkala a po krásnej akcii sa akrobaticky zastreľoval Dávid Leško. Nechal vyniknúť Kolmokova podobne ako volejom Kačala hneď na to. A pokračovalo sa takto aj pri strane hosťujúceho Gešnábela, keď sa vyznamenal Talian. Krásnu strelu vyslal z diaľky potom domáci Dupkala a zastavilo ju až brvno.

Hosťom následne vyšla rýchla kontra, na konci ktorej bol lob Gešnábela a zmena stavu na 0:1. Tatran sa snažil do polčasu vyrovnať a dočkal sa. Tubonemi sa dostal k lopte a z otočky ju poslal do siete – 1:1.

Po prestávke sa hralo opatrnejšie, rýchlu akciu na smolu Prešova zakončil Dupkala vedľa až v 55. minúte a bránu tak neohrozil. Brankára potom pekne natiahol kapitán Leško a po hodine hry opäť len smolne zazvonila žrď po projektile Katonu. Aktívny Dávid Leško pokúšal šťastie štvrťhodinu pred koncom, mieril tesne vedľa. V závere Prešov ešte súpera tlačil, opäť nastrelil iba žrď, ale viac sa mu pred bránou uspieť nepodarilo. V zápase pekných futbalových momentov sa tak body delia po remíze 1:1.

  • Tatran Prešov: Talian – Kačala, P. Jacko, Lipták, Dupkala, Tubonemi, D. Leško (K), Dzurík, P. Leško, Katona, Šafranko.
  • diváci: 305
  • rozhodoval Kozák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM