Ľubomír Hudačko Futbal

Futbalisti Tatrana doma iba remizovali, Dominik Jacko vylúčený: Nemyslím, že to bolo na červenú!

Prvý zápas, domáce prostredie a úloha favorita. Futbalisti Prešova však v úvodnom meraní síl proti Lokomotíve Košice nevyhrali. Nedarilo sa im vytvoriť si vyložené šance, už v polovici polčasu dokonca museli hrať v oslabení. Dominik Jacko bol vylúčený, podľa jeho slov to ale na červenú nebolo...

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Tatrana doma iba remizovali, Dominik Jacko vylúčený: Nemyslím, že to bolo na červenú!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Tatran gól neinkasoval, ale žiadny súperovi ani nevsietil. Bol k tomu blízko v závere zápasu kapitán Dávid Leško, no z priameho kopu opečiatkoval iba brvno. Dovtedy sa zelenobieli márne snažili prekonať hradbu tiel pred sebou, iste ich zabrdzdila aj červená karta Dominika Jacka po tvrdšom zákroku.

V súboji so súperom však šlo o vzájomnú konfrontáciu ostrosti, no do kabín šiel len domáci hráč. Plynula len 24. minúta: "Z môjho pohľadu pripúšťam, že to bol tvrdý zákrok, ale nemyslím si, že bol na červenú kartu. Nešiel som s úmyslom faulovať, nie som taký typ hráča. Išiel som získať loptu, no pošmykla sa mi stojná noha a tú druhú som mal zodvihnutú vysoko, lebo som si myslel, že súpera iba tak so špičkou prehodím. No pošmykol som sa a potom to možno vyzeralo tak, že som tam išiel s úmyslom kopnúť ho,“ povedal po zápase pre klubový web Dominik Jacko.

Teraz mu ostáva veriť, že ho vysoký trest nepostihne. „Bola to priama červená karta, takže ťažko povedať, ako to posúdia. Dúfam, že nedostanem viac ako dva zápasy,“ dodal s nádejou podľa 1fctatran.sk. Faktom však je, že koňarom sa v zápase ešte zranil aj krídelník Martin Dupkala, niektorí hráči dokonca nastúpili bez podpísanej novej zmluvy. Výsledok 0:0 je určite strata dvoch bodov, ale tréner Varga bol s bojovnosťou svojich zverencov spokojný.

Čítajte tiež:

Prehľad prípravných zápasov Tatrana Prešov: Koňare v ôsmich zápasoch nasúkali 17 gólov

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM