Ľubomír Hudačko Kultúra

Fraška, kde plieskajú facky aj dvere... Do Prešova zavítajú top herecké hviezdy!

Ak sa chystáte cez víkend vyraziť na kultúrny program, šancu máte v Kine Scala. Práve tam sa známi herci predstavia počas podujatia Štyria na Kanape. Hviezdiť du budú herecké persóny z TV!

Ilustračný obrázok k článku Fraška, kde plieskajú facky aj dvere... Do Prešova zavítajú top herecké hviezdy!
Zdroj: Dnes24.sk

Najhranejší francúzsky autor na svete Marc Camoletti je späť! Na nedávny megaúspech inscenácie „Kto zhasol svetlo“ , nadväzuje nemenej vtipná a bláznivá komédia o peripetiách rozpadu manželstva.

„Podujatie sa uskutoční o 19,30 h. v kine Scala Prešov, pre veľký záujem je predstavenie aj o 17. hodine,“ uvádza na svojej webovej stránke PKO.

On advokát, ona lekárka – zdanlivo poľahky sa mienia vzdať svojho celoživotného partnera. Nie však svojej polovice domu. A čo ešte keď sa v obývačke objavia aj milenci oboch. Francúzi to majú za takýchto okolností ľahšie než Slováci: aj tentoraz im situáciu pomáha rozuzliť majordómus a sluha v jednej osobe – charizmatický, jasnozrivý a prostoreký Viktor.

Už dávno ste sa toľko nenasmiali, ako zaručene na tejto fraške, kde plieskajú facky aj dvere, padajú obvinenia aj zábrany a víťazí všeobjímajúci humor. Nenechajte si ujsť skvelé výkony vašich obľúbených hercov. PKO v Prešove avizuje také herecké mená ako Emil Horváth, Petra Polnišová, Henrieta Mičkovicová, Richard Stanke a Ľuboš Kostelný.

foto: pko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM