Rôzne

Fragaria Cup v Prešove prinesie zmeny v doprave: Hlavná ulica uzavretá, rátajte s obchádzkami

Jubilejný 15. ročník obľúbeného podujatia Fragaria Cup v Prešove prinesie zmeny v doprave. Rátajte s obchádzkami, ktoré bude MHD musieť absolvovať. Hlavná ulica bude uzavretá.

Ilustračný obrázok k článku Fragaria Cup v Prešove prinesie zmeny v doprave: Hlavná ulica uzavretá, rátajte s obchádzkami
Zdroj: TASR

Večerný ceremoniál futbalového turnaja Fragaria Cup vytlačí v sobotu 2. júla z centra mesta všetku dopravu. Od 19.15 do 22.00 bude úplne uzavretá Hlavná ulica pre motorové vozidlá.

Prečítajte si tiež: Skvelá správa pre Prešovčanov: Poznáme dátum otvorenia Delne a vaše peňaženky sa potešia!

Trolejbusy nahradia autobusy, ktoré budú premávať po základnej obchádzkovej trase cez ulice Remscheidská, Okružná, Štefánikova. Všetky spoje, ktoré začínajú na zastávke Veľká pošta, smer Trojica, budú začínať na zastávke Okružná, smer Floriánova.

Prečítajte si tiež: Jedna etapa je na konci, začína nová: Rozlúčka prešovských deviatakov na fotkách

Všetky spoje, ktoré začínajú na zastávke Trojica, smer železničná stanica, budú začínať na zastávke Floriánova, smer železničná stanica na Okružnej ulici. Fragaria napíše už svoju 15. kapitolu. Od prvého ročníka, kedy prišlo do Prešova na turnaj 48 družstiev zo šiestich krajín, každým rokom tento počet rástol. Za 14 rokov jeho existencie bolo na Fragaria cupe 2700 družstiev z 27 krajín.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM