Rôzne

Fotografi majú šancu ukázať svoje kvality: Tentoraz k téme prešovského 770. výročia

Foto v Carafke 2017 sa bude niesť v znamení prešovského 770. výročia. Opäť tak majú šancu ukázať svoje kvality všetci fotografi, ktorí sa do súťaže zapoja.

Ilustračný obrázok k článku Fotografi majú šancu ukázať svoje kvality: Tentoraz k téme prešovského 770. výročia
Zdroj: TASR

Mestská galéria Caraffova väznica pripravuje VI. ročník výberovej prehliadky fotografie. Uskutoční sa v dňoch 9. november až 30. december 2017. Zapojíte sa aj vy?

„Začínajúci, aj skúsení fotografi majú opäť šancu predstaviť prešovskej verejnosti svoje diela počas tradičného podujatia Foto v Carafke, ktorú usporadúvame každoročne pri príležitosti mesiaca fotografie. Prihlásiť sa môže každý, kto si chce vyskúšať mieru svojho talentu v konfrontácii s odbornou porotou. Keďže sa celý rok v našom meste nesie v duchu osláv 770. výročia od prvej písomnej zmienky o Prešove, podmienili sme tohtoročnú výstavu tematicky tomuto faktu,“ uviedla hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

Podmienky výberovej prehliadky sú: Vek od 15 rokov, počet: 1 – 3 ks, Téma: Genius loci mesta Prešov – atmosféra charakteristická pre mesto a jeho malebné zákutia v meste alebo prírode architektúre či osobnostiach. Odborná porota vyberie z prihlásených prác tie, ktoré budú vystavené a vytlačené na jednotných fotopaneloch a určí víťazov. Výsledky budú zverejnené na stránkach galérie. Vernisáž sa uskutoční 9.11. 2017 o 17.00.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM