Ľubomír Hudačko Rôzne

FOTO oficiálne otvorenej Delne: Legendárna plocha na kúpanie i opaľovanie vo vynovenom šate!

Čas dovoleniek je tu! Možno ju už niekto má za sebou, iní sa ešte len chystajú. Či už za hranice, alebo doma, vedzte, že telo si oddych zaslúži. Ak sa rozhodnete ostať v Prešove, skvelá šanca vychutnať si krásne prostredie je na legendárnej Delni. Tú oficiálne otvorili a takto láka návštevníkov!

Ilustračný obrázok k článku FOTO oficiálne otvorenej Delne: Legendárna plocha na kúpanie i opaľovanie vo vynovenom šate!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Prešovčania sa dočkali. Legendárna Delňa, na ktorú má spomienky azda každý miestny je znova v kondícii. Prísť sa pokochať nádherným prostredím môže každý od 1. júla za symbolické jedno euro.

Vymenená je kanalizícia. Najmenším spríjemnia chvíle kolotoče, podľa primátora Pavla Hagyariho to ešte nie je finálna podoba kúpaliska. „Chystá sa ešte kompletné upravenie aj zadnej časti Delne, rovnako tak zrejme aj tobogánu. Kto si zaplatí vstupné na prírodné kúpalisko, za nižšiu sumu bude môcť využiť blízky aquapark. Tam si môžu zaplávať a na trávnatú plochu sa prísť opaľovať, či zašportovať,“ dodala hlava mesta.

K dispozícii sú nové sprchy a toalety, zahrať si môžete plážový volejbal aj futbal či vyskúšať koordináciu na lane. Vodné pólo v napustenej nádrži bude takisto lákadlom nielen pre vyznávačov tohto športu. Chystá sa postavenie ihriska. A opaľovanie je pre tých, ktorí chcú chytať bronz, samozrejmosť.

Delňa ožila a je prístupná: Oficiálne otvorenie prilákalo prvých odvážlivcov!
19
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM