Ľubomír Hudačko Správy

Fontánu pri Opále len nedávno vynovili... Ľudí však čaká takýto pohľad! FOTO

Mala byť výstavnou skriňou zrekonštruovaného priestoru Opál, ale realita je po viac ako roku iná. Fontána na Sekčove nevyzerá tak, ako by mala.

Ilustračný obrázok k článku Fontánu pri Opále len nedávno vynovili... Ľudí však čaká takýto pohľad! FOTO
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Viacerí obyvatelia sídliska Sekčov si to radi zvyknú zamieriť k zrekonštruovanému priestoru pri Opále. No do očí im tam môže udrieť tamojšia fontána. Tá – hoci k prácam na nej prišlo len nedávno – už má škaredé praskliny.

Prečítajte si tiež: Jana natočila VIDEO, ktoré vás chytí za srdce: Krásne zachytila atmosféru Prešova

K jej vynoveniu došlo na jeseň 2014 a hoci ešte neuplynuli ani dva roky od tohto momentu, časť fontány je zrelá na ďalšiu úpravu. „Je to nepríjemný pohľad. Kompetentní by sa mali nad tým zamyslieť,“ myslí si Prešovčanka Jana, ktorá na Sekčove býva desiatky rokov.

„Okolo zrekonštruovaných priestorov by sa mali pohybovať policajné hliadky a nič také by sa nestalo. Alebo druhá vec je, že táto práca nebola dotiahnutá stopercentne. Výsledok sa vždy potom ukáže sám,“ povedal svoj názor aj Vladimír, taktiež obyvateľ najväčšieho prešovského sídliska.

Prečítajte si tiež: Známe sídlisko v Prešove obsadia kamery: Na Sekčove sa ide nakrúcať film!

Boli sme teda zvedaví, či dôjde k oprave. „Už som dal požiadavku do zápisnice z výboru mestskej časti. Keďže sa blížili voľby, tak pravdou je, že to vtedy bolo urobené narýchlo a bez hydroizolácie. Určite však zjednám nápravu. Podotýkam, že to nebolo realizované firmou, ktorá robila prvú etapu opráv, ale išlo o mestskú zákazku,“ uviedol predseda VMČ č. 7 poslanec Rudolf Dupkala. A ako to na mieste v súčasnosti vyzerá si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Fontána na Sekčove? Vynovili ju len nedávno a už má praskliny
3
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM