Milan Jusko Kultúra

Festivalová smola: Čechomor neprišiel, Müller ochorel!

Počas uplynulého víkendu sa v Prešove konal šiesty ročník Dobrého festivalu. Organizátori si ako miesto konania vybrali prešovský amfiteáter. Tento ale museli na túto akciu pripraviť.

Keďže areál amfiteátra bol dlhé roky nepoužívaný, bol spustnutý a zanedbaný. Už niekoľko týždňov pred termínom festivalu sa tam konali úpravy a rekonštrukcie. Nie všetko vyšlo podľa plánov.

Jeden z najväčších škrtov bola neúčasť skupiny Čechomor z Čiech a speváka Richarda Müllera, ktorý vystúpenie odvolal zo zdravotných dôvodov. A tak najviac očakávané bolo vystúpenie domácich IMT Smile okorenené ohláseným príchodom Katky Knechtovej.

V piatkový večer sa amfiteáter zaplnil takmer po okraj a aj keď všetko nebolo zvládnuté na sto percent, fanúšici dobrej hudby vytvorili pre umelcov vynikajúcu atmosféru.

**Pozrite si názory niektorých návštevníkov festivalu. V najbližších dňoch prinesieme rozhovor s Katkou Knechtovou bezprostredne po vystúpení s kapelou IMT Smile. ** Prešov24 text: Milan Jusko video: Milan Jusko foto: Michal Jusko

Festivalová smola: Čechomor neprišiel, Müller ochorel!
1
Galéria
Dobry_festival
59
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM