Ľubomír Hudačko Iné športy

Favorita sme nezaskočili: Prešovskí volejbalisti si zahrajú po vyradení Humenným o bronz s Myjavou

Volejbalisti Prešova čaká súboj o tretie miesto. Do finále sa totiž cez favorita ŠK Chemes Humenné nedostali a prehrali hladko 0:3 na zápasy. O bronz bude bojovať tím trénera Šalatu so Spartakom VKP Myjava.

Ilustračný obrázok k článku Favorita sme nezaskočili: Prešovskí volejbalisti si zahrajú po vyradení Humenným o bronz s Myjavou
Zdroj: TASR

Chemesáci vyhrali v treťom zápase semifinále play off extraligy na domácej palubovke nad prešovským VK MIRAD PU 3:0 a sériu hranú na tri víťazstvá 3:0.

ŠK Chemes Humenné – VK MIRAD PU Prešov 3:0 (18, 23, 19) – konečný výsledok série: 3:0, Humenné postúpilo do finále 77 min, rozhodovali: Servický a Drobňák, 450 divákov

„V prvých dvoch zápasoch nám Humenné toho veľa nedovolilo a každý náš náznak vrátenia sa do zápasu znemožnili. Dnes sme boli v pozícií, kde nemáme čo stratiť a chceli sme si z chuti zahrať, aby sme sa dobre naladili na zápasy o bronz. Do hry sme sa dostali v druhom sete, keď sme predviedli niekoľko dobrých zákrokov v poli, ale Humenné ukázalo v koncovkách lepšiu skúsenosť. Vo finále im prajem im veľa šťastia a budem im držať palce,“ povedal po skončení série tréner Prešova Ľuboslav Šalata pre oficiálnu stránku volejbalového zväzu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM