Futbal

Erik Streňo o vypadnutí Tatrana: V prvom rade za to môžeme my, čo sme boli na ihrisku

S najvyššou ligou sa futbalisti Tatrana Prešov rozlúčili výhrou 2:1 v derby proti Michalovciam. Na vypadnutí to nezmenilo nič. A čo povedal Erik Streňo?

Ilustračný obrázok k článku Erik Streňo o vypadnutí Tatrana: V prvom rade za to môžeme my, čo sme boli na ihrisku
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: poprad.dnes24.sk

Tatran Prešov si k blížiacim sa 120. narodeninám venoval azda najhorší darček – vypadnutie do nižšej ligy. Dva roky medzi elitou však neboli ani zďaleka radostné, väčšinou sa Šarišania v zápasoch len hľadali a trápili.

Ten istý čas v klube strávil Erik Streňo, ktorý však po zostupe klub opustí. "Zápas s Michalovcami bol pre mňa v tomto klube posledný. Kde budem pokračovať ďalej, to sa uvidí v krátkom čase,“ uviedol po zápase, ktorý už nič nezmenil na treťom zostupe Prešovčanov z najvyššej súťaže. „Bolí to veľmi. V prvom rade za to môžeme my, ktorí sme boli na ihrisku. V lige sme boli dva roky, všetci sme každým jedným zápasom zbierali väčšie a väčšie skúsenosti. To o čo sme sa snažili, nám, žiaľ, nevyšlo,“ povedal pre 1fctatran.sk.

Veľkú rolu podľa neho zohrali zápasy v Poprade, kde bol Tatran domácim tímom. „Nie je sranda hrať každý zápas vonku a pred takou kulisou, aká v Poprade bola. Stačí sa pozrieť na Nitru, aké mala výsledky v jesennej časti. Vtedy boli doma a veľmi sa im darilo. Teraz hrajú v Zlatých Moravciach a aké majú výsledky? Hŕstke fanúšikov, ktorí na naše zápasy chodili, ďakujeme,“ dodal na záver strelec posledného gólu najstaršieho futbalového klubu na Slovensku medzi elitou.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM