Ľubomír Hudačko Krimi

Dychvyrážajúca udalosť v Prešove: Keď žena uvidela, čo mladík robí v parku, hneď volala políciu!

V Prešove boli povolaní do akcie muži zákona. Stalo sa tak po telefonáte 48-ročnej ženy, ktorá sa nachádzala v parku na Námestí mládeže. A sledujte, čo oznámila policajtom...

Ilustračný obrázok k článku Dychvyrážajúca udalosť v Prešove: Keď žena uvidela, čo mladík robí v parku, hneď volala políciu!
Zdroj: TASR

Na linku 158 v utorok zavolala žena, že v parku, na Námestí mládeže v Prešove sa pohybuje neznámy mladý muž, ktorý sa tam sexuálne uspokojuje. Mladíkovi vraj nevadili ani okoloidúci ľudia.

„Preverovaním tohto oznámenia na mieste bolo zistené, že mladík sa skutočne dopustil hrubej neslušnosti tým, že sa pohlavne uspokojoval za prítomnosti ďalších osôb. Konanie muža vzbudilo verejné pohoršenie. Polícia na mieste zadržala Slavomíra (21), ten bol podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok dosiahol hodnotu 1,48 promile. Mladý Prešovčan bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever začal trestné stíhanie pre prečin výtržníctva, kde v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky. „Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol Slavomír obvinený z uvedeného trestného činu a bol na neho spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie. Pre úplnosť dodajme, že mladík tak konal aj napriek tomu, že už bol za taký čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený,“ zakončila Migaľová.

Môže vás zaujímať:

Aktuálny rozpis z ministerstva: Ak zbadáte jedno z týchto áut, určite spomaľte!

Mladý Prešovčan (†29) prišiel o život: Z rybníka vytiahli už len jeho nehybné telo!

Policajti zasahovali na Bajkalskej v Prešove: Mladík sa pohlavne uspokojoval pod konštrukciou mos­ta!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM