Ľubomír Hudačko Hokej

Duel Prešov vs. Liptovský Mikuláš? Ľuďom povolia zahádzať ľad plyšákmi!

Vedenie prešovského hokejového klubu si pripravilo na najbližší domáci duel sympatickú akciu. Keďže sa bude hrať deň pred sviatkom Mikuláša a meranie síl bude práve s Liptovským Mikulášom, diváci budú môcť zahádzať ľad plyšákmi. Tie poputujú pre deti z detských domovov.

Ilustračný obrázok k článku Duel Prešov vs. Liptovský Mikuláš? Ľuďom povolia zahádzať ľad plyšákmi!
Zdroj: Dnes24.sk

Akcia má názov Plyšák na ľade a aj vy sa tak môžete stať Mikulášom pre deti z detských domovov, kam plyšové hračky hodené po prvom prešovskom góle poputujú.

Buly stretnutia je v Ice Aréne Prešova naplánované na 17:30. V aktuálnom ročníku na seba oba celky už dvakrát natrafili. V prvom meraní síl uspel Prešov na domácom ľade a zdolal Liptákov výsledkom 2:0. Druhý zápas na Liptove už bol o čosi menej úspešný, súper nás porazil vysoko 2:5 a uštedril nám doposiaľ najvyššiu prehru v sezóne.

Prešovčania už museli prekonať zlú sériu nešťastných stretnutí, ktoré sa im nepodarilo dotiahnuť do úspešného konca a po sérii štyroch prehier na nájazdy s Michalovcami, po predĺžení s osemnástkou a Bardejovom a v riadnom hracom čase smolne aj s Detvou po výsledku 4:5 sa podarilo konečne zverencom Jána Vodilu vyhrať. V Považskej Bystrici sa naposledy ďalšie prekvapenie nezrodilo a Prešov vyhral jasným výsledkom 7:2.

Liptovský Mikuláš stráca na Prešov zo šiesteho miesta iba štyri body a je vo forme. Z posledných 6 zápasov prehral iba raz a to na ľade michalovskej Dukly. Defenzívne piliere majú Liptáci v osobne 30-ročného Michala Školiaka, ktorý odohral vo svojej kariére cez 400 duelov v extralige. Radovan Macík je pre zmenu s 18 strelenými gólmi druhým najlepším strelcom ligy. Medzi ďalších ťahúňov patrí aj 36-ročný Juraj Kuric.

zdroj: Lukáš Rusňák

foto: phk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM