Kultúra

Druhý album Prešovčanov z Khadaver už v novembri: Kapela vyhotovila promo zábery na netradičnom mieste

Druhý štúdiový album prešovskej blackened industrial metalovej skupiny Khadaver vyjde v novembri. Kapela zverejnila artwork, tracklist a ostatné podrobnosti. Dokonca svoje promo fotky vyhotovila na netradičnom mieste, ktoré by ste len tak určite netipovali...

Ilustračný obrázok k článku Druhý album Prešovčanov z Khadaver už v novembri: Kapela vyhotovila promo zábery na netradičnom mieste
Zdroj: Dnes24.sk

Album s názvom Exstinctio Mundi vyjde 9. novembra 2015 prostred­níctvom kapelného Bandcampu, k dispozícii bude aj vo fyzickej forme CD nosiča.

Predobjednávky na materiál sa už rozbehli. Artwork albumu si vzal na starosti hlavný mozog kapely Nihil Nix, asistovala mu mladá nadaná ilustrátorka Veronika Beganová, ktorá dodala ku každej piesni unikátne ilustrácie. Fotografie robil Marius Sachtikus. „Promo zábery sme fotili v júni v kameňolome na východnom Slovensku,“ priblížil Nihil Nix.

Skupina urobila aj lyric video k titulnej skladbe Zeroborn, ktoré si opäť vzal na starosti líder tejto formácie. „Skladba je úvodom do príbehu celého albumu, ktorý je koncepčný a sleduje rasu Zeroborn, ktorá vytvorila v náhodnom experimente ľudstvo tak, aby ho nechala napospas sebe samým. Celý príbeh sa odohráva v minulosti, prítomnosti a budúcnosti. Neskôr ho doplní aj oficiálny videoklip k ďalšej piesni,“ doplnil Nihil Nix.

Na záver si prezrite tracklist albumu Exstinctio Mundi:

  1. Zeroborn
  2. Gods-RW
  3. Via Aeons and Cosmos
  4. Episteme Finite
  5. Progress Through the Firepower
  6. I.T.N.O.F.
  7. Incipit Futurum
  8. Divine Data Corrupted
  9. Bionic Industries
  10. Exstinctio Mundi

text: Stanislav Černák

Prešovčania z Khadaver: Vypočujte si ich skladbu Zeroborn
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM