Ľubomír Hudačko Krimi

Dráma v predajni: Policajti z lúpežného prepadu obvinili mladého Prešovčana (22)!

Z lúpežného prepadnutia na ulici Antona Prídavku policajti obvinili Matúša (22) pochádzajúceho z Prešova. Mladíka muži zákona zadržali ako podozrivú osobu v priebehu niekoľkých hodín po tom, čo došlo k prepadu.

Ilustračný obrázok k článku Dráma v predajni: Policajti z lúpežného prepadu obvinili mladého Prešovčana (22)!
Zdroj: TASR

Vyšetrovaním a dokazovaním bolo podľa polície preukázané, že lúpežného prepadnutia v predajni na ulici Antona Prídavku sa dopustil zadržaný Matúš (22) pochádzajúceho z Prešova.

„Muž mal prepadnúť predavačku (55), pričom si po vstupe do predajne si na tvár natiahol šatku. Pri predajnom pulte z vrecka bundy vytiahol mikroténové vrecko, ktoré položil na predajný pult a potom vytiahol aj zbraň – pištoľ, ktorú namieril na ženu. Muž od ženy pýtal celodennú tržbu. Odvážna predavačka odmietla peniaze vydať a zo svojho telefónu začala volať na políciu,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ako hovorkyňa pokračovala, muž obtiahol zbraň a neustále ňou mieril na ženu, ktorá sa telefonicky kontaktovala s políciou, hneď ako žena začala hovoriť s policajtmi, páchateľ z predajne utiekol. „Vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru Prešov začaté trestné stíhanie zo zločinu lúpeže a tomuto Prešovčanovi vzniesol obvinenie zo spáchania tohto skutku – mladíkovi hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov,“ dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM