Ľubomír Hudačko Krimi

Dopravná nehoda v Prešove: Na križovatke sa zrazili autá, policajtov čakalo nemilé prekvapenie!

V Prešove došlo na križovatke ulíc Hollého a Vajanského k dopravnej nehode. Zrazili sa tam dve autá. A policajti informovali, čo potom zistili!

Ilustračný obrázok k článku Dopravná nehoda v Prešove: Na križovatke sa zrazili autá, policajtov čakalo nemilé prekvapenie!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

K dopravnej nehode v našom meste došlo v stredu na križovatke ulíc Hollého a Vajanského. „Vodič (41) osobného vozidla Wolkswagen Polo z obce Ostrovany sa dostatočne nevenoval riadeniu a nedal prednosť inému vozidlu, čím došlo k ich stretu. Tomuto mužovi bola predbežne stanovená vina nehody, vyviazol z nej bez zranení,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

A muži zákona zároveň aj informovali, čo po nehode zistili. „Vodičovi bola pri dychovej skúške nameraná hodnota 0,58 promile alkoholu v krvi. Muž nemal vodičské oprávnenie,“ povedala J. Migaľová.

V druhom vozidle bol vodič (50) z obce Chmeľovec a spolujazdkyňa (48) pochádzajúca z rovnakej obce. „Vodičovi tohto vozidla alkohol v krvi zistený nebol,“ pokračovala Migaľová. Ako dodala, celkova škoda pri tejto nehode bola vyčíslená na 4500 eur. „Nehoda je naďalej v štádiu objasňovania,“ zakončila hovorkyňa.

Môže vás zaujímať:

Komu toto mohlo napadnúť: Niekto poškodil strechu budovy Divadla Jonáša Záborského!

Policajti riešia kuriózny prípad: Martin (17) v autoškole vykonal viacero jázd, teraz čelí obvineniu!

Koľko eur mierna zima ukrojila z prešovskej kasy? Takúto sumu radnica doposiaľ na zimnú údržbu vyčerpala!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM