Ľubomír Hudačko Krimi

Zrážka pri Kauflande skončila tragicky: Chodkyňa (†73) podľahla zraneniam!

Zrážka auta s chodkyňou pri štvrtkovej nehode v Prešove má tragické následky. Zraneniam, ktoré žena (†73) pri nej utrpela následne v nemocnici podľahla!

Ilustračný obrázok k článku Zrážka pri Kauflande skončila tragicky: Chodkyňa (†73) podľahla zraneniam!
Foto: Slávka Kellová

Vo štvrtok v čase okolo 10:00 hod došlo v Prešove, na Ul. Levočskej k dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom a chodkyňou.

K nešťastiu došlo podľa polície tak, že vodič (31) po prejdení železničného priecestia prechádzal s vozidlom z pravého jazdného pruhu do ľavého, pričom došlo k nárazu medzi vozidlom a chodkyňou (†73), ktorá prechádzala cestu mimo prechodu pre chodcov.

U vodiča alkohol zistený nebol

„Chodkyňa vplyvom nárazu utrpela vážne zranenia, ktorým v nemocnici podľahla, nariadená bola súdna pitva. Poverený príslušník Policajného zboru v Prešove začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Kto zapríčinil túto dopravnú nehodu, ako aj okolnosti samotnej nehody polícia vyšetruje,“ uviedla hovorkyňa KR PZ Jana Migaľová.

Vodič bol na mieste dopravnej nehody podrobený vyšetreniu na zistenie požitia alkoholických nápojov v dychu a to s negatívnym výsledkom. Na vozidle vznikla škoda odhadom 800 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM