Krimi

Dopravná nehoda na diaľnici D1 v smere na Prešov: Polícia vyzýva jej svedkov, FOTO

Polícia žiada o pomoc svedkov dopravnej nehody. K nej došlo podľa strážcov zákona na diaľnici D1 v smere na Prešov. Ak máte o nej informácie, kontaktujte známe číslo.

Ilustračný obrázok k článku Dopravná nehoda na diaľnici D1 v smere na Prešov: Polícia vyzýva jej svedkov, FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

K nehode došlo v nedeľu 24.7. v čase o 22.45 h na diaľnici D1 v smere od Liptovského Mikuláša na Prešov v 323,5 kilometri.

„Vodička osobného motorového vozidla zn. Citroën Berlingo začala predchádzať nákladné motorové vozidlo nezistenej výrobnej ani poznávacej značky, ktoré ju vytlačilo do zvodidiel, pričom sa od nich odrazila a následne narazila do zvodidiel na druhej strane. Nakoniec sa vozidlo prevrátilo na pravú stranu a asi po 100 metroch ostalo stáť,“ uviedla prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Pri dopravnej nehode došlo podľa Migaľovej k zraneniu vodičky a jej spolujazdkyne. „Alkohol bol u vodičky vylúčený vykonanou dychovou skúškou,“ dodala hovorkyňa s tým, že celková škoda vzniknutá pri dopravnej nehode bola vyčíslená na 7800 eur. Vodič, ktorý nehodu zavinil, na mieste s vozidlom nezotrval.

„Vzhľadom k objektívnemu prešetreniu dopravnej nehody polícia žiada prípadných svedkov tejto udalosti, aby kontaktovali políciu buď osobne na Diaľničnom oddelení v Mengusovciach, telefónne číslo 0961 89 2555, prípadne na známom telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ konkretizovala hovorkyňa.

Polícia vyzýva svedkov: Ide o nehodu v smere na Prešov
4
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM