Ľubomír Hudačko Futbal

Doma inkasoval Tatran štvorku, dvojgólový smutný hrdina vraví: Môže to na nás nechať následky!

Pred peknou návštevou to mali zelenobiele koňare v treťom kole druhej futbalovej ligy rozbehnuté veľmi dobre. Veď už po štvrťhodine hry viedli o dva góly a pritom súperom boli silné Michalovce. Lenže potom nastal nevídaný obrat, štvorku Tatran pred vlastnými fanúšikmi nepamätá...

Ilustračný obrázok k článku Doma inkasoval Tatran štvorku, dvojgólový smutný hrdina vraví: Môže to na nás nechať následky!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Gól dal po akcii spoluhráča vpredu, ktorý ešte v úniku neuspel a tečovanou ranou nedal šancu brankárovi. Druhý pridal umiestnenou hlavičkou a hra nemala za sebou ani štvrťhodinu. Napriek tomu Tatran inkasoval štyri góly a toľko mu nedali ani Trnava či Slovan prednedávnom.

„Škoda, lebo fakt sa to ani lepšie začať nemohlo. Asi sme sa ale uspokojili a súper to dokázal využiť, dostal sa na koňa a my sme nepremenili ďalšie šance, ktoré sme mohli,“ hovorí pre oficiálnu webstránku klubu Ľuboš Belejík. Aj ďalej podľa neho hráči hrali dobre, ale potom sa to fakt nejak začalo lámať a Michalovce začali viac behať a makať a otočili to. "Neviem, či sme si mysleli, že sa už nemôže nič stať. Ale prestali sme hrať to, čo sme mali. A to bol problém,“ dodal prešovský odchovanec.

Pritom sa hral futbal v dobrom tempe a cestu si na štadión našla slušná návšteva, viac ako 1 000 divákov. „Som rád, že ich toľko prišlo. Chcem im poďakovať. Viem, že si teraz zaslúžime aj veľkú kritiku, pretože za stavu 2:0 sú štyri inkasované góly veľa. Ale verím, že nás budú aj naďalej podporovať," uviedol.

Zelenobielych pritom čaká anglický týždeň, už v stredu budú bojovať o postup v Slovenskom pohári proti Lokomotíve Michaľany. Tam budú jasným ašpirantom na postup a zaváhanie by bolelo o to viac: "Môže to na nás nechať následky, ale stále je to o tých hlavách. A verím, že tá prehra nám dala poriadnu facku, z ktorej sa poučíme a že nás to nakopne,“ dúfa trojgólový ligový strelec v závere pre 1fctatran.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM