Rôzne

Dôchodcov v Prešove čakalo prekvapenie: Aha, čo skrývali 4 obrovské škatule

Seniorov v metropole Šariša čakalo prekvapenie. To malo podobu štyroch obrovských škatúľ. A sledujte, čo skrývali...

Ilustračný obrázok k článku Dôchodcov v Prešove čakalo prekvapenie: Aha, čo skrývali 4 obrovské škatule
Zdroj: Mesto Prešov

Vianoce v našom meste neskončili. Seniorov z prešovských denných centier na pôde radnice čakalo prekvapenie v podobe štyroch veľkých škatúľ. Tie si spočiatku len zvedavo obzerali. Čo sa v nich skrýva prezradila až primátorka Andrea Turčanová: „Podporili sme vaše hudobné nadanie, ktoré rozvíjate v denných centrách. Dostávate potrebné nástroje i techniku, aby ste svojimi vystúpeniami mohli naďalej spestrovať dianie v našom meste," uviedla.

Zástupcovia denných centier a denných stacionárov sa tak tešia z klávesových harmoník a z ozvučovacej techniky, potrebnej pre činnosť súborov, ktoré v nich pôsobia. Nová technika tak poputovala do denných centier Družba a Nižná Šebastová, z harmoník sa zasa tešia v denných stacionároch Sabinovská a Opál.

A to ešte nie je všetko. Medzi darčekmi totiž nechýbali ani nové kroje. Tie putujú nielen k súborom v týchto denných centrách a stacionároch, ale aj k seniorom na Jiráskovu ulicu.

„Ďakujem za všetkých seniorov, ktorým to, čo dostávame bude slúžiť. Za sedemnásť rokov, koľko funguje náš súbor Rozkvet, sme si totiž všetko kupovali sami. Je to pre nás veľká pomoc,“ poďakovala členka súboru Mária Paľová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM