Správy Správy

Dobrá správa pre Prešovčanov počas sviatkov: Budeme mať možnosť korčuľovať sa na zimnom štadióne oveľa častejšie!

Okrem Štedrého dňa sa na korčule budeme môcť vybrať každý deň. Prešovčania budú môcť počas vianočných sviatkov častejšie korčuľovať na zimnom štadióne. Nový správca štadióna rozšíril v priebehu týždňa počet ľadohodín určených na verejné korčuľovanie.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre Prešovčanov počas sviatkov: Budeme mať možnosť korčuľovať sa na zimnom štadióne oveľa častejšie!
Zdroj: TASR

Dočasný nový režim platí už od stredy 23. decembra, keď školákom začínajú prázdniny. Ako informoval tlačový referent Mestského úradu v Prešove Milan Grejták, v stredu 23. decembra bude korčuľovanie pre verejnosť dostupné v čase od 17.30 do 18.50.

Rozšírená ponuka platí aj v piatok – v Prvý sviatok vianočný, keď bude štadión k dispozícii od 16.00 do 18.00. V sobotu 26. decembra sa predpoludním koná Vianočný turnaj 3b CUP, verejnosť sa môže na Štefana prísť korčuľovať v čase od 17.40 do 18.40.

Nedeľa 27. decembra je pre korčuliarov najštedrejšia, verejnosť si totiž môže vybrať dva termíny, predpoludním od 10.50 do 11.50 a popoludní od 14.50 do 16.10. Rozpis ľadohodín na ďalšie dni bude zverejnený na stránke mesta v časti Prešov Real pod signálnym slovom zimný štadión. Je tu tiež kontakt, na ktorom si môžu skupiny rezervovať ľadohodiny výlučne pre seba.

Môže vás zaujímať:

Dostali skvelý nápad a výsledok stojí za to: Prešovským hokejistom dali na prilby kamery, tie zábery treba vidieť

Posila prešovských hokejistov príjemne prekvapila: Oliver Jokeľ dal v troch zápasoch 7 gólov a pridal 3 asistencie!

Prešovské cesty očami vodičov: 3 miesta, ktorých sa pri jazdení v našom meste obávajú najviac

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM