Tlačové správy

Dobrá správa pre herných nadšencov: V Prešove otvorili predajňu Progamingshop a MP3.sk

Najväčší on-line predajca hier a herného príslušenstva zamieril konečne do Prešova, kde otvorí v poradí už svoju 15. pobočku. Predajňa Progamingshop a MP3.sk v Prešove sa nachádza v obchodnom centre Eperia a svoje brány otvorí už piatok 24.11.2017.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre herných nadšencov: V Prešove otvorili predajňu Progamingshop a MP3.sk
Zdroj: PR

Predajňa hier v Prešove Programingshop.sk prinesie to najzábavnejšie z herného segmentu. Konzoly a hry na PlayStation, Xbox One aj Nintendo. Súčasťou bohatého sortimentu je aj komplet príslušenstvo pre hráčov vrátane oblečenia, kníh a zberateľských figúrok .

Nezabudli ani hráčov, ktorí by si chceli vymeniť svoje hry alebo konzoly. Tento bazár hier v Prešove nebude mať konkurenciu široko-ďaleko.

ŠPECIÁLNA OTVÁRACIA PONUKA platí iba 25.-26.11.2017

Predajňa mobilov v Prešove MP3.sk vám ponúkne to najnovšie zo sveta mobilov a mobilného príslušenstva. Vyškolený personál pomôže s výberom a profesionálne aplikuje ochranné sklo či fóliu. Puzdra a ochranné sklá v Prešove tvoria len časť najžiadanejšieho sortimentu. Nájdete tu štýlové fitnes náramky i kvalitné reproduktory.

Výkup mobilných telefónov v Prešove prináša stále sa obmieňajúci sortiment telefónov najoblúbenejších značiek. Prineste svoj starý telefón a na prázdno neodídete.

Predajňa Programingshop.sk a MP3.sk otvára svoje brány už v piatok 24.11.2017

(PR správa) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM