Ľubomír Hudačko Kultúra

Dni mesta Prešov 2018 sa blížia: Na svete sú už aj prvé mená vystupujúcich!

Vlani oslavoval Prešov svoje okrúhle výročie prvej písomnej zmienky. No ani v roku 2018 nebude počas Dní mesta núdza o atraktívny program, tu sú prvé info.

Ilustračný obrázok k článku Dni mesta Prešov 2018 sa blížia: Na svete sú už aj prvé mená vystupujúcich!
Zdroj: Dnes24.sk

Obľúbené Dni mesta Prešov už pomaly, ale isto začínajú takpovediac klopať na dvere. Toto známe podujatie sa jednoducho blíži a jeho návštevníci si ho budú môcť užiť už onedlho.

Dni mesta Prešov ani tento rok totiž nechýbajú v kalendári podujatí. Táto populárna akcia vypukne už o tri týždne a to konkrétne v pondelok 4. júna, pričom program bude zostavený až do soboty 9. júna. Prvé informácie o chystaných Dňoch mesta Prešov 2018 sú už na svete a my vám ich prinášame.

Prešovská radnica už prezradila prvé mená, ktoré počas tohto podujatia vystúpia a potešia obyvateľov metropoly Šariša či jej návštevníkov. Tešiť sa môžeme na hudobné skuppiny Chiki liki tu-a, Heľenine oči, či Akustika. Vystúpia však aj Billy Barman i ElevenHill.

Zo zahraničia príde známa kapela Laura a její tygři, takisto sa predstavia aj Metropolis, Zoči Voči, Veronika Rabada, Old School Brothers, Šarišan a mnoho ďalších. Okrem toho nebude chýbať ani Prešovský Monmarte a tradične obľúbený trojičný jarmok. Mesto uviedlo, že bohatý program postupne spresní. O tomto obľúbenom podujatí vám neskôr prinesieme ďalšie informácie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM