Ľubomír Hudačko Krimi

Desivé chvíle v meste: Mladý Prešovčan chcel skočiť z mosta!

Na túto nočnú službu muži zákona len tak zrejme nezabudnú. Podarilo sa im zachrániť život mladíka, ktorý chcel skočiť z mosta do rieky. Prezradil ho osamotený pes.

Ilustračný obrázok k článku Desivé chvíle v meste: Mladý Prešovčan chcel skočiť z mosta!
Zdroj: TASR

Dvom prešovským policajtom pohotovostnej motorizovanej jednotky sa počas nedeľňajšej nočnej služby podarilo zachrániť život 19-ročnému mužovi.

Policajti počas hliadkovej služby v čase okolo 22:30 hodine, na Ul. Solivarskej spozorovali na moste cez rieku Sekčov samotného psa.

„Po zastavení hliadka zistila, že za zábradlím mosta sedí muž a chystá sa skočiť do rieky. Policajti muža schytili za bundu, no ten sa im snažil vyšmyknúť v snahe skočiť z mosta. Hliadke sa podarilo muža dostať cez zábradlie do bezpečia aj napriek tomu, že neustále sa mladý Prešovčan snažil vytrhnúť a dokonať svoj plán,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Voči osobe boli podľa nej použité donucovacie prostriedky ako hmaty a chvaty v zmysle zákona a to na zabezpečenie jeho bezpečnosti: „Na miesto prišli aj záchranári a muža previezli do nemocnice,“ dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM