Ľubomír Hudačko Rôzne

Deň otvorených dverí vo Veľkom Šariši? Tento rok prišla rekordná návštevnosť, FOTO

Úvod septembra nebol iba o začiatku školského roka, ale aj o Dni otvorených dverí známeho pivovaru vo Veľkom Šariši. Ním vyvrcholili oslavy jeho 50. narodenín.

Ilustračný obrázok k článku Deň otvorených dverí vo Veľkom Šariši? Tento rok prišla rekordná návštevnosť, FOTO
11
Galéria

Deň otvorených dverí Pivovaru Šariš tento rok zaznamenal rekordný počet návštevníkov. Známy pivovar tak oslávil svoje 50. narodeniny s veľkým počtom ľudí.

Aj škola čapovania

Návštevníkov lákala pestrá zostava umelcov na dvoch pódiách, či napríklad aj škola čapovania piva. Aj to sa dalo stihnúť v sídle pivovaru vo Veľkom Šariši počas Dňa otvorených dverí.

„Pivo po stáročia spája ľudí a to šarišské ich osviežuje 50 rokov. Som veľmi rád, že Deň otvorených dverí je rok od roka lepším a láka čoraz viac ľudí,“ neskrýval radosť riaditeľ pivovaru Ján Čerkala. Sám je so Šarišom spojený už viac ako 35 rokov, je jeho telom i dušou a začínal v ňom ako brigádnik.

Koncerty známych mien

Na dvoch pódiách sa počas programu vystriedali IMT Smile, Heľenine oči, Chiki Liki Tu-a či Maria Corner, alebo Kandráčovci. Obrovský úspech mal stan špeciálov uvarených v pivovare aj spomínaná škola čapovania, kde majster výčapu učil, ako správne zlatý mok načapovať.

Minulý rok navštívilo deň otvorených dverí 18 000 ľudí, tento rok to bolo podľa počtov organizátorov o 2 000 ľudí viac. Narodeniny pivovaru sa postupne oslavovali aj v priebehu augusta a deň otvorených dverí na začiatku septembra bol ich vyvrcholením. Ako to na podujatí vyzeralo si pozrite v priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Našim OBJEKTÍVOM: Známy pivovar pri Prešove privítal množstvo návštevníkov
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM