Ľubomír Hudačko Krimi

Deň ako každý iný, zrazu v obchode nastala trma-vrma: Čo sa dialo v prešovskej drogérii?

V prešovskej drogérii to vyzeralo na deň ako každý iný. Až do popoludnia. Zrazu v obchode totiž začalo byť rušnejšie než obvykle.

Ilustračný obrázok k článku Deň ako každý iný, zrazu v obchode nastala trma-vrma: Čo sa dialo v prešovskej drogérii?
Zdroj: TASR

Renáta (47) v utorok popoludní na linku 158 oznámila krádež tovaru z predajne drogérie na Hlavnej ulici v Prešove. Vyšetrovaním bolo podľa polície zistené, že vtedy neznámy muž vzal z predajnej plochy 8 sprchovacích gé­lov.

„Tie si vložil pod svoju bundu a prešiel cez pokladničnú zónu bez zaplatenia za tento tovar. Nákupca čistotník bol obmedzený na osobnej slobode vedúcou uvedenej predajne. Škoda, ktorá krádežou predajni vznikla bola vyčíslená na 18 eur,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ako dodala, stotožnením osoby bolo zistené, že skutku sa mal dopustiť Prešovčan Peter (17). „Ten tak konal napriek tomu, že už bol za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý blokovou pokutou,“ pokračovala Migaľová. Peter bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia.

„Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever začal trestné stíhanie pre prečin krádeže, kde zákon stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody až na dva roky,“ zakončila hovorkyňa.

Môže vás zaujímať:

V prešovskej škole zrazu nastal rozruch: Nabehli do nej policajti, kontrola troch tried so psom!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM