Ľubomír Hudačko Kultúra

David Hasselhoff mieri do Prešova, nahral i špeciálne video: A na toto sa v našom meste chystá!

David Hasselhoff nahral špeciálne video pre fanúšikov Dobrého festivalu. Známy herec a hudobník má však okrem svojho koncertu v Prešove aj iné plány!

Ilustračný obrázok k článku David Hasselhoff mieri do Prešova, nahral i špeciálne video: A na toto sa v našom meste chystá!
Zdroj: TASR

Herec, spevák s niekoľkými no. 1 albumami v nemecky hovoriacich krajinách, či človek s veľkým srdcom podporujúci rôzne charitatívne organizácie. To je David Hasselhoff, ktorý si medzitým ako lieta po celom svete, či natáča ďalšie diely svojho nového seriálu Hoff The Record, našiel čas, aby videom pozval fanúšikov na Dobrý festival, kde vystúpi 18.6.2017.

Špeciálne video

„Ahojte, tu je David Hasselhoff, nezmeškajte moje vystúpenie na Dobrom festivale v Prešove na Slovensku. Bude to fantastické, HOFFtastické, nekonečne skvelé. Nezmeškajte to!," hovorí vo videu, ktoré špeciálne pre Dobrý festival natočil a zdieľal na svojom facebooku. David je prirodzený zabávač a so skladbami Do the Limbo Dance, Crazy for you, Looking for freedom, Everybody Sunshine, či nenapodobiteľnou Hooked on a feeling uzavrie trojdňový festivalový maratón koncertov na prešovskej Delni.

Pozrie si Prešov

Organizátorov príjemne prekvapila v rámci zmluvných podmienok jedna jeho špeciálna požiadavka. „David si chce pozrieť Prešov, jeho manažment si vyžiadal osobného sprievodcu, ktorý ho prevedie mestom a jeho okolím,„ hovorí Miro Tásler z organizačného tímu. Ako pokračoval, v Prešove už boli Gary Moore, Skunk Anansie, ale aj svetové DJ-ské špičky ako London Electricity, LTJ Bukem, Roni Size, či Goldie. "Tí väčšinou tu len prespia a pokračujú na druhý deň ďalej v svojej tour. David sa však na Slovensko naozaj teší a my sme pripravení mu ukázať to najzaujímavejšie, čo u nás máme,“ dodal Tásler.

A v Prešove ohľadom zaujímavých lákadiel či historických pamiatok núdzu mať určite nebude. Fanúšikovia môžu na facebookovej stránke festivalu dokonca písať organizátorom svoje tipy, čo by si v našom meste a v jeho okolí nemal určite nechať ujsť. Okrem Davida Hasselhoffa sa na festivale predstaví aj speváčka LP, brazílska metalová legenda Sepultura či nováčik na popovej hudobnej scéne Graham Candy. Priestor ale dostane aj množstvo ďalších účinkujúcich.

Informácie redakcii poskytla Hana Tásler

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Dobrý festival v Prešove: Pozýva naň David Hasselhoff
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM