Ľubomír Hudačko Rôzne

Dámy, ste pripravené na jar? Martina z prešovského butiku prezradila, aké trendy v móde aktuálne letia! FOTO

Jar už neklope na dvere, ale brány rovno vyrazila dokorán. Láka príjemným počasím a dámy z Prešova už preto netrpezlivo rozmýšľajú, čo na seba. My vám poradíme. Martina z prešovského butiku nám totiž prezradila, aké trendy v móde aktuálne letia.

Ilustračný obrázok k článku Dámy, ste pripravené na jar? Martina z prešovského butiku prezradila, aké trendy v móde aktuálne letia! FOTO
Zdroj: Denny Rose

Martina, majiteľka prešovského butiku Denny Rose, sa móde venuje už takmer 15 rokov. Svojej veľkej záľube sa rozhodla venovať naplno aj v Prešove, kde si v samotnom srdci mesta otvorila butik s talianskou módou. Teraz pre náš web poskytla rady a tipy na aktuálne ročné obdobie. Čo je momentálne trendy?

1. Farebnosť

Novej kolekcii Jar – Leto 2016 dominuje hneď niekoľko farieb. Okrem klasických zemitých odtieňov hnedej, olivovej a púdrovej farby sa kráľovnou tejto sezóny stala modrá na všetky spôsoby a rovnako žiarivá biela a mangovo-žltá farba.

Tip: Modrá farba sa najlepšie a najľahšie kombinuje s denimom v akejkoľvek podobe. (foto č. 1,2).

2. Strihy, Materiály

Ležérnosť a ľahkosť doplnená o čisté a jednoduché línie – tieto strihy budú hrať prím počas celej sezóny. Okrem jednoduchých modelov sa do popredia dostávajú aj asymetrické strihy. Veľký úspech budú mať kabátiky hranatých strihov bez golierov, dlhé vesty, veľké široké nohavice a sukničky Á-čkového strihu tesne pod kolená. Z materiálov tu máme bavlnu, úplet a teplákovinu.

Tip: Sukňa áčkového strihu doplnená trendy košeľou. (foto č. 3,4,5).

3. Pruhy

Milé dámy, mánia „pruhovania“ práve začína – pruhy sú túto sezónu všade. Úzke, široké, horizontálne, zvislé, rôznych farieb a veľkostí – len nech sú to pruhy. Okrem pruhov budú v jarnej a letnej kolekcii dominovať aj kvetované vzory.

Tip: Váš jarný outfit získa ten správny šmrnc – stačí svoj šatník doplniť o výrazný pruhovaný kúsok – či už to je ľahký jarný kabátik, sako alebo nohavice. (foto č. 6,7).

4. Strapce & Etno štýl

Indiáni, kovboji, Afrika. To všetko sa bude nosiť túto sezónu. Strapce sa na prehliadkových mólach objavili už aj v minulom roku, no tento rok zažívajú veľký boom – sú navyše o trošku sofistikovanejšie. Žiarivé, plné farieb, nadýchané, prepojené s etno štýlom. Nájdete ich na bundičkách, kabelkách a topánkach.

Tip: Strapcové topánky v žiarivých farbách, ktoré stačí kombinovať s jednoduchou klasikou. (foto č. 8).

5. Volány

Romantické volániky sa budú v jarnej a letnej sezóne objavovať predovšetkým na blúzach, tunikách a vestičkách. Krásne vynikne ich zdobenie golierov, zapínania košieľ, rukávov a tiež šikmé volánové zdobenie predných dielov blúz, tuník a košieľ.

Tip: Voľné volánové blúzy krásne vyniknú s úzkymi slim rifličkami. Idálne je voliť denim vo svetlých farbách s vyšúchaným efektom. (foto č. 9,10).

Môže vás zaujímať:

Prešovská vizážistka otvorene: 5 najčastejších chýb, ktorých sa dopúšťajú Prešovčanky pri líčení

Najkurióznejší zážitok prešovskej kaderníčky: Zákazníčka si prišla ostrihať dredy a TOTO v nich našla

Najkurióznejší zážitok prešovskej kozmetičky: Takúto požiadavku na ňu vybalila budúca nevesta!

foto: Denny Rose, Prešov

Jarné trendy ušité pre Prešovčanky: Aha, čo aktuálne letí
11
Galéria
Zdroj: Denny Rose
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM