Ľubomír Hudačko Iné športy

Ďalšia výhra volejbalistov: Nedali šancu Komárnu, ťažší súperi však ešte len prídu

VK Mirad Prešov si pred sériou s ťažšími súpermi poradil v Komárne s miestnym tímom jednoznačne 3:0 na sety. Pred výbornou atmosférou sa tak zrodil ďalší pozitívny výsledok.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia výhra volejbalistov: Nedali šancu Komárnu, ťažší súperi však ešte len prídu
Zdroj: TASR

Duel sa odohral v príjemnom prostredí, v búrlivej atmosfére pred takmer 400 divákmi nechýbali ani fanúšikovia Prešova. Domáci takisto neustále povzbudzovali svoje mužstvo. Vstup sa viac vydaril práve ich miláčikom, hostia pôsobili nervózne. Robili chyby na podaní i v medzihre a Komárno si aj vinou toho vypracovalo náskok 19:14. Avšak pri podaní Macka sa situácia otočila, vidieť bol aj zlepšený výkon v protiútokoch a prvý set tak brali Šarišania. V ďalšej časti hry sa už upokojili a hrali svoju hru.

Tréner Ľuboslav Šalata: „Zlepšeným výkonom na všetkých frontoch si vypracovali dobrý náskok po nervóznom prvom sete, boli sme už potom lepším tímom na príjme aj v útoku a získali cenné body. Najbližšie nás ale čaká ašpirant na medailu, Spartak Myjava. Dve víťazstvá na nulu bez straty setu by som tak určite nepreceňoval,“ povedal po zápase.

VK Spartak Komárno – VK MIRAD PU Prešov 0:3 (23:25 20:25 17:25) – 95 min, rozhodovali: Filo a Vaško, 350 divákov

Komárno: J. Tomášik 1, Demeter 14, Vavřinec 2, Demčák 4, M. Patúc 6, Czápa 8, libero Čech (Zapala 3, Z. Németh 5, Ferencz 0). Tréner: E. Németh.

Prešov: Lux 0, Faron 7, Hudák 10, Macko 4, S. Lampart 3, Rajduga 11, libero T. Lampart (Gondžúr 0, Závacký 0, Digaňa 8). Tréner Ľ. Šalata.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM