Ľubomír Hudačko Správy

Ďalšia akcia k 770. výročiu Prešova: Dopravný podnik vyhlásil súťaž

Prešovský Dopravný podnik pri príležitosti 770. výročia prvej písomnej zmienky o našom meste vyhlásil súťaž. Aha, o čo ide...

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia akcia k 770. výročiu Prešova: Dopravný podnik vyhlásil súťaž
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž má názov Prešov očami detí 2017 a ide o hlasovanie za kresby detí, ktoré sú umiestnené v trolejbusoch MHD. Tie boli zakúpené spolufinancovaním z fondov EÚ a sú označené nálepkou EÚ.

Trolejbusy premávajú na linkách č. 1, 2, 4, 5, 7, 8, 38. Evidenčné čísla trolejbusov sú 722 až 736. „Pri hlasovaní je potrebné uviesť meno a priezvisko autora kresby, triedu, školu, bočné číslo trolejbusu a je nutné uviesť aj svoje meno, priezvisko a adresu z dôvodu zaradenia do žrebovania. Uvedené údaje sa nachádzajú na kresbách v informačných paneloch trolejbusov,“ pozýva k zapojeniu sa do súťaže Dopravný podnik.

Hlasovať sa môže e-mailom alebo poštou na adresu Dopravného podniku. Termín hlasovania je do 31.12.2017. „Vyhodnotenie najlepších kresieb sa uskutoční v kategóriách detí MŠ, žiaci ZŠ a žiaci ZUŠ. Autori najlepších kresieb budú odmenení darčekovými predmetmi,“ dodal DPMP.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM