Ľubomír Hudačko Rôzne

Dajte pozor na zmenu v prešovskej MHD: TIETO zastávky vo vybrané dni nie sú obsluhované!

Cestujúci prešovskej MHD, zbystrite pozornosť. V tieto dni jedna linka prestala kvôli uzávierke cesty obsluhovať niektoré zastávky a preto si radšej dajte pozor na to, aby ste neboli prekvapení. Viac v našom prehľade.

Ilustračný obrázok k článku Dajte pozor na zmenu v prešovskej MHD: TIETO zastávky vo vybrané dni nie sú obsluhované!
Zdroj: TASR

Z dôvodu výstavby kanalizácie je vykonaná úplná uzávierka cesty III/068004 v obci Teriakovce od 5. 5. 2015 v trvaní približne 2 týždne. A to denne v čase od 7:30 do 19:30. Spoje linky 11 smerujúce do Teriakoviec tak počas uzávierky premávajú len po zastávku Rázcestie Teriakovce.

„Zastávky Teriakovce, Obecný úrad Teriakovce, Na Kruhu nie sú počas uzávierky obsluhované. Náhradná zastávka MHD je Rázcestie Teriakovce. Odchody spojov zo zastávky Rázcestie Teriakovce do Prešova cez Solivarskú v pracovných dňoch sú o 8:58; 11:25; 13:20; 15:20 a o 17:20,“ uvádza zmeny Dopravný podnik.

Obchádzková trasa vedie cez trasu Soľnobanská – Šport – Solivarská – L.Novomeského – Vansovej – Šalgovík a ďalej podľa cestovného poriadku. Na obchádzkovej trase spoje zastavujú na znamenie len na uvedených zastávkach. Zo zastávky Labutia, nástupisko smer Sekčov, nie sú vykonané spoje o 9:13; 11:38; 13:30; 15:30 a o 17:30.

Popoludňajší školský spoj T je vykonávaný po zastávku Rázcestie Teriakovce. Spoj linky 11 z Rázcestia Teriakovce o 14:31 je vykonávaný po pravidelnej trase. V prípade skoršieho ukončenia uzávierky budú spoje vedené podľa cestovného poriadku do / z Teriakoviec. V úseku Šalgovík – Rúrky premávajú spoje bez zmien.

Čítajte tiež:

Cesta, kde si dajte fakt pozor: Tento úsek v Prešove patrí medzi najnehodovejšie v kraji!

Zelená vlna v Prešove má zelenú: Cieľom je zvýšiť priechodnosť križovatiek v meste!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM